2777
2789
عنوان

مامانای سرکلاژی بیایند لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 40 پست
آره عزیزم بیمارستان خصوصی نزدیک هشت نه تومن 

به هیچ عنوان دستشویی رفتی زور نزن  و از توالت فرنگی استفاده کن 

من وضعیتم خیلی بد بود تازه هفته ۲۸ اجازه دادن از جام بلند شم و تا سرویس برم‌من دهانه رحمم ۴سانت باز بود 

۳۰هفته زایمان کردم

به هیچ عنوان دستشویی رفتی زور نزن  و از توالت فرنگی استفاده کن  من وضعیتم خیلی بد بود تاز ...

یا خدا

باریکلا به شما مامان قهرمان خیلی قدرتمندی

حس میکنم پروژسترون زیادی برام داده، همه هفته ای یکی میزنند 

اعصابم خورده

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش چی شد؟ موند نی نی ؟

۲۹ هفته و ۴روز بیمارستان بستری شدم و ۳روز تو زایشگاه بودم و اول ۳۰ هفته درد زایمانم شروع شد و تو این مدت که بستری بودم امپول ریه رو زدن و ریه بچم کامل شد و ۵روز زنده بود اخرشم بخاطر بی احتیاطی پرستارا از دست دادمش شیر پرید تو گلوش 

۲۸هفته که شدی امپول ریه حتما بزن 

۲۹ هفته و ۴روز بیمارستان بستری شدم و ۳روز تو زایشگاه بودم و اول ۳۰ هفته درد زایمانم شروع شد و تو این ...

وااای خدا صبرتون بده، متاسفم، خدا لعنت کنه اون پرستاری😭😭😭ایشالا جاش زودتر براتون پر بشه 

یا خدا باریکلا به شما مامان قهرمان خیلی قدرتمندی حس میکنم پروژسترون زیادی برام داده، همه هفته ای ی ...

بخاطر عملته 

پروژسترون جای بچه رو سفت میکنه احتمالا از اول ماه ۶ کمترش کنه 

ابجیم هم ۳ماهگی طول سروبکسش کوتاه شد لب مرز بود و هرشب یه شیاف استفاده‌میکرد تا اول ۳۶ هفته دیگه دکتر قطعش کرد و بچش ۴۰هفته بدنیا اومد

بخاطر عملته  پروژسترون جای بچه رو سفت میکنه احتمالا از اول ماه ۶ کمترش کنه  ابجیم هم ۳ما ...

آره عزیزم میدونم، ولی ببین روزی یه شیاف پروژسترون میزنم ، و روزی دوتااا آمپول پروژسترون!!!!! تو اینترنت میبینم همه مامانا میگند هفته ای یه آمپول و روزی یه شیاف

طول سرویکست چند بود؟

اورژانسی بستری شدم، فقط دکتر تو نامه بستری نوشته بود فانلینگ چهار سانت ، کیسه آب مشاهده شده بود انقد باز بود

اورژانسی بستری شدم، فقط دکتر تو نامه بستری نوشته بود فانلینگ چهار سانت ، کیسه آب مشاهده شده بود انقد ...

پس مثل من بودی 

منم ۴سانت باز شده بود ولی نمیتونستم سرکلاژ کنم به اندازه یه مشت از کیسه اب اومده بود تو واژنم همش میگفتن باید سقط کنی و منم با رضایت خودم بچه رو نگه داشتم و دوماه تمام زیر باسنم بالشت گذاشته بودم که کیسه اب برگرده تو رحم 

۲ماه حموم نتونستم برم مامانم بنده خدا لگن اب میاورد سرمو از تخت اویز میکردم میشت و بدنمو با پارچه خیس تمیز میکرد پاهام همه پوست پوست شده بودو دست میزدم پوست میریخت ازش 

خیلی سخت بود ولی ناراحت نیستم من تمام تلاشمو برای پسرم کردم 

باورت میشه دوساله بچم فوت کرده ولی هنوز شیر دارم 

خودش رفت ولی غذاش هست

پس مثل من بودی  منم ۴سانت باز شده بود ولی نمیتونستم سرکلاژ کنم به اندازه یه مشت از کیسه اب اوم ...

عزیزممممم😭😭😭😭😭😭😭😭دلم خون شد

میفهمم میفهمم

برمیگرده پسرت، روحش میاد باز توی شکمت، میاد تو بغلت

ایشالا زود بارداری بی خطری داشته باشید 

[QUOTE=320438278]عزیزممممم😭😭😭😭😭😭😭😭دلم خون شد میفهمم میفهمم برمیگرده پسرت، روحش میاد باز توی شکمت، 

ممنونم عزیزم 🌸

بارداری برام دعاکن که همین یکی دوماهی باردار بشم و خدا بهم بچه سالم بده 

انشاالله شماهم بچتو صحیح و سالم بغل کنی

[QUOTE=320438278]عزیزممممم😭😭😭😭😭😭😭😭دلم خون شد میفهمم میفهمم برمیگرده پسرت، روحش میاد باز توی ...

ایشالا عزیزم شک نکن به قدرت خدا همه چیز از اداره خدا شدنیه

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱