2777
2789

انقدر حالم بده قلبم درد میکنه نمیدونم چی بگم 

هرچقدر پایبند تر باشی بساز باشی خوب باشی انگار اینا دیگه ارزش نیست واسه مردا 

خیلی تو زندگی زجرم داده اما موندم گفتم درست میشه واقعا کسی تجربه داره مردی که بخواد انقدر بی چشم و رو باشه درست شه 

مگه هرکی با زنش بحثش میشه از خونه بیرونش میکنه 

به من میگه برو کلید خونه هم نبر 

خدایا نامردی تا کجا 

😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار دماغمو شکوند بعد که میدونست چه غلطی کرده به پام افتاد ،میخواستم طلاق بگیرم گولم زد برگشتم ،هنوز که هنوزه بعد ۳ سال برادرم باهام سرسنگینه چرا برگشتم 

بخدا انقدر کوتاه اومدم پررو شده

یکبار دماغمو شکوند بعد که میدونست چه غلطی کرده به پام افتاد ،میخواستم طلاق بگیرم گولم زد برگشتم ،هنو ...

حق با داداشته توبه گرگ مرگه اینجور ادما روزبه روز بدتر میشن نه بهتر 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یکی قبلا چنین تاپیک زد گفتم هر زمان بیرونت کرد بگو مهریه و نفقه ام رو بده و طلاقم بده بعد میرم

بهم میگفت برو گفتم باشه میرم داری بیرونم میکنی بی دلیل 

زنگ زدم ۱۱۰ که بیاد بعد به من میگه نه خودت داری میری من کی گفتم آخه انقدر بی وجود ..

حق با داداشته توبه گرگ مرگه اینجور ادما روزبه روز بدتر میشن نه بهتر 

الهی بمیرم که داداشم بعد سه سال اون روز دعوتشون کردم یک ساعت اومده خونه من رفته ،میدونن این چه کثافتیه