2777
2789
عنوان

چرا هزینه کافی شاپ خاستگاری سنتی رو باید پسر بدع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 43 پست
ببین اخه تو که نمیشناسی تازه خانواده دختره پیشنهاد کافی شاپ میدن .خب وقتی قراره بری فقط یک بار ببینی ...

واقعا وقتی شما درستو غلطو تشخیص نمیدی من حرفی دیگه ندارم بزنم از الان تو زندگی داداشت دخالت میکنی وای ب حال بعدش😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا  داداشم واقعا دیگه رسما کافی شاپ گرد شده و هی حساب کرده😂

یک بار گفتم دوباره ام میگم این مسائل به شما هیچ گونه ارتباطی نداره هنوز عروس نیومده دخالتتو شروع نکن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

خواستگاری سنتی برای آدمای سنتی تفکر آدمای سنتیم اینه مرد خرجی میده زن خونه دار کسی که میخواد دنگ بگی ...

نه برادرم شاغله انتخاباش . بحث اینه الان دیگه داخل خونه راه نمیدن اصلا خیلی زشته

خب پسرم گل و شیرینی میبره .تقریبا هیر به هیره .

خب اولا که کافی شاپ ارزون قیمت تر پیدا کنین 

بعدشم گل و شیرینی نگیرید

الان که همه ی دخترا ازدواجی شدن دلیل جواب ردی که دادن چیه

لا الله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین 💙

خواهر شوهر میبینم

الفرااار😆😂🏃🏼‍♀️

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

والا  داداشم واقعا دیگه رسما کافی شاپ گرد شده و هی حساب کرده😂

اصلا دیدار اول این هزینه ها رو نمیخواد که ، دیدار اول یعنی ببینیم اصلا قراره چیزی ادامه پیدا کنه یا نه

تو پارک هم میتونن بشینن حرف بزنن و هم رو ببینن ، شد که هیچ نشد والسلام

دو طرف نباید به هزینه بیفتن برای یه دیدن معمول و چهار تا پرسش و پاسخ اولیه ... اومدیم و هی این رفت و اون اومد چرا باید دختر و پسر به هزینه بیفتن ، الان خدا تومن میشه

تا جای ممکن باید هزینه ها رو کم کرد ، گناه دارن جوونا و خانواده ها

دخالت؟من از فرهنگ غلط میگم .این فرهنگ اشتباه رایج شده خیلی بذه

نخیر وظیفه ی برادرته لطف نمیکنه و منتی روی سر اونا نیست

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم