2777
2789
عنوان

چرا هزینه کافی شاپ خاستگاری سنتی رو باید پسر بدع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 43 پست
نه توروخدا پس دختره حساب کنه:/این خسیس بازیا چیه زشته بخدا 

ببین اخه تو که نمیشناسی تازه خانواده دختره پیشنهاد کافی شاپ میدن .خب وقتی قراره بری فقط یک بار ببینی چرا باید ۵۰۰هزینه کنی؟؟

خب پس فردا خاستکاری تو اومدن 

ی چایی و کیک ک خواستی حرف بزنی تو برو حساب کن  

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا هیچ کدوم جور نشده ؟؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

ببین اخه تو که نمیشناسی تازه خانواده دختره پیشنهاد کافی شاپ میدن .خب وقتی قراره بری فقط یک بار ببینی ...

تو گل و شیرینی ببری از اینم بیشتر میشه در ضمن تو یک خواهرشوهری دخالت نکن تو این مسائل اینا مربوط به داداشتن

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

دیگه چی؟ 😂 اصولا کسی که درخواست کرده حساب میکنه ، اینجا هم درخواست ازدواج کرده باید حساب کنه .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین اخه تو که نمیشناسی تازه خانواده دختره پیشنهاد کافی شاپ میدن .خب وقتی قراره بری فقط یک بار ببینی ...

اگه خونشون برید اونهمه میوه و چای و پذیرایی چرا باید انجام بدن مگه عاشق برادرتن؟!

🤍🌱

بعد شما مطمئن باش پول دوتا کیک و چایی کمتر از هزینه رفت و برگشت شما به خونه خانواده دختر میشه

بماند هزینه هایی که اونا باید بکنن

برادرت اگه روش میشه بگه بیا دنگی بدیم. البته بعدا اگه دختره جواب رد داد ناراحت نشین

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

اگه خونشون برید اونهمه میوه و چای و پذیرایی چرا باید انجام بدن مگه عاشق برادرتن؟!

۱ میلیون الان فقط پذیرایی از خواستگار میشه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را