2777
2789
آره بخاطر همون استرسه گاهی اگه زیاد خسته بشم و زیاد به گوشی نگاه کنم دوبینی بیشتر تو چشمه گاهی خیلی‌ ...

عزیزم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید و هرچیزی که شما را اذیت میکنه از وجود نازنینت رخت ببنده و بیرون بره 

بله دخترم خیلی اذیت شد ولی خداروشکر میکنم  به خیر گذشت امیدوارم دوبینیش هم کاملا خوب بشه انشاالله 

توکل برخدا 

انشاالله شفای عاجل و کامل برای همه بیماران هر چه زودتر  اتفاق بیفته 

این کاربری متعلق به دونفر است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی دکتر چشم پزشکی گفت احتمالا عصب یه چشمت کند کار می‌کنه خودش خوب میشه 💔 بعد بهش گفتم بعد شوک و ...

شما باید مراجعه کنی فوق تخصص مغز و اعصاب خوب 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

عزیزم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید و هرچیزی که شما را اذیت میکنه از وجود نازنینت رخت ببنده و بی ...

جالبه منم با دختر شما همسنم منم همش ۲۰ سالمه 🥺🥺

و این همه درد برا یه بدن ۲۰ ساله خیلی زیاده 🥺

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

دوبینی که من الان تجربه اش می‌کنم چه حکمتی داره؟ چرا باید چیزا رو دوتا دوتا ببینم

چ اتفاقی برات افتاده ب نظرت این مشکل پیدا کردی 

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
میتونه آسیب رو برداره و صلاح رو در خواسته ام قرار بده اصلا نمیخواد که اینکار و کنه و بهم بده دلیلش آ ...

وا خب همه رو مثل خودت ببین یعنی خدا قانوناشو عوض کنه اسیب رو برداره هر کی هرچی دلش خواست بهش بده؟قران رو با معنی بخون خیلی چیزا برات روشن میشه 

چ اتفاقی برات افتاده ب نظرت این مشکل پیدا کردی

یه شب یه اتفاق شوکه کننده و استرس زا افتاد اینجوری شد صبحش دوبین شدم هر چند ۹ ماه پیش عمل چشم هم داشتم که بعدش دوبینیم خیلی کم بود و از بین رفته بود 

یه شب یه اتفاق شوکه کننده و استرس زا افتاد اینجوری شد صبحش دوبین شدم هر چند ۹ ماه پیش عمل چشم هم داش ...

وای انشاله خدا بهت شفا بده خوب بشی یهو.ولی بازم برو دنبال درمان چشم حساسه 

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
وای انشاله خدا بهت شفا بده خوب بشی یهو.ولی بازم برو دنبال درمان چشم حساسه

آره حتما پیگیری میکنم تازگیا رفتم دکتر چشم گفت فعلآ عادیه صبر کن اگه خوب نشد یا بدتر شد برو پیش جراح خودت 

امیدوارم خودش خوب بشه آخه خیلی‌ سخته دوباره برم پیش جراح خودم چون یه شهر خیلی دور عمل کردم بهش دسترسی‌ ندارم🥲