2777
2789

خانما من ۲۲ هفته هستم  همسرم ۱ هفتست نبودن و این ۱ هفتست بچم تکون خیلییی کم میخوره شاید روزی ۳.۴ بار  و تنبل شده با وجود اینکه قبلا تحرکش خیلیییی زیاد بود

همسرم از وقتی باردار شدم همش با بچه حرف میزنه و شکممو میبوسه و بچمم همش تکون میخورد اون لحظه ها

این یک هفتست ک خیلی ترسیدم و رفتم  دکتر گفت ضربان قلبش خوبه  اما تنبله

جالی اینجاست از وقتی شوهرم اومده و باهاش حرف میزنه و شکممو میبوسه باز مثل قبل شده 

تا چند بار امتحان کردم وقتی ک شوهرم نیست بچه تنبله وما وقتی ک میاد و حرف میزنه  دخترمم شروع میکنه به لگد زدن و تحرک خیلییی زیاد 

اما من ک باهاش حرف میزنم انگار ن انگار فقط به صدای باباش واکنش نشون میده  واقعا تعجب کردم چطوری بچه اینقدر باهوشه و بابایه  

❤️کاربری دست سه نفره❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله صدای پدر روبهترمیشنون منم جایی خوندم

من هر چقدر ک حرف میزنم انگار با دیوار حرف میزنم  

اما شوهرم همین ک شروع به حرف زدن باهاش میکنه از بس لگد میزنه ک شکمم رو میخاد پاره کنه

❤️کاربری دست سه نفره❤️
هم شنیدن صدای پدر تاثیر داره هم ذوق شما اون لخظه ای که پدرش باهاش حرف می زنه ذوق می کنی کاملا تاثیر ...

نمیدونم واقعا برام جالبه من هر چقدر براش ذوق میکنم و باهاش حرف میزنم تاثیر نداره فقط با صدای شوهرم زمانی ک با خودم حزف میزنه یا با بچه حزف میزنه واکنش نشون میده

❤️کاربری دست سه نفره❤️

از الان حس می‌کنی ؟من ک هیچی حس نمیکنم البته جفتم قدامیه

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

همین دیگه اما از الان ک داخل شکممه  خیلیی بابایی شده😂😂

من هفته بیستم چهارمم پسره حرکت خیلی داره ولی براش زیاد فرق نداره صدای کی بیاد

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

منم همین بودم الان دخترم به شدددددتتت بابایی که پیرم دراومده یعنی منو حساب نمیکنه مدام وقتی باباش نیست گریه میکنه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

عزیزدلم ماشالله  انشالله در کنار هم زیر سایه ی شما با شادی و خوشبختی سالهای طولانی رو زندگی کنید و بچه هاتون رو خوووب بزرگ کنید 😍

ماشالله دختر ناز و بابایی

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍