2777
2789
عنوان

یوتیوب چجوری میتونه زندگی آدم رو از این رو به این رو کنه🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 16549 بازدید | 89 پست
یوتیوبک داره ب اون سمت میره ب جز چند نفر بقیه دلقکن من عاشق مهشید ام mahshidtopia

خب بله،ممکنه به مرور زمان به همون سمت بره،ولی درحال حاضر مخاطباش مشکل پسندتر هستن!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا دارن بدون حجاب تولید محتوا میکنن چرا واسه اونا مشکل پیش نمیاد؟

منم دقیقا این حرف رو وقتی پیج متانت رو بستن  برای نیکی مجلسی  و کیمیا زدم 

گفتم این دوتا  هم بی حجابن هم یوتوب و واینستاشون فالور هاشون بالاس 

منظوز تو چشمن چزا با اون کاری ندارن ب این بیچاره گیر دادن😂

بعدش معلوم شد به کیمیا گیر دادن اونم تصمیم گرفته برنگرده

دوماه پیش هم  پیچ fizoxel روبستن…

کلا کشور بی قانونیه…ولی معلوم بود ی روز ب اونم گیر میدن

ببخشید عزیزم ک میپرسم ولی میتونی بگی ی پرستار ک شیش سال سابقه کاریشه و رسمیم شده باشه ازهمون اول حقو ...

بستگی ب شهر و بیمارستان(دولتی یا خصوص) و بخشی ک کار میکنه داره شهرستان ۱۴ ۱۵ ولی تهران تا بالا ۲۰ هم ممکنه باشه

✨🤍love me like you do
خیلیا دارن بدون حجاب تولید محتوا میکنن چرا واسه اونا مشکل پیش نمیاد؟

البته در حال حاضررو اینستا حساسن کاری با یوتیوب ندارن

ولی اگه دانشجو باشی احتمالا از طرف دانشگاه ب بی حجابی تو یوتیوب گیر بدن

ملت حوصله دیدن یه فیلم 15 دقیقه ای را ندارن

مخاطب یوتیوب داره گلم،کسی که پایه ثابت یوتیوبه میدونه جَوِش چجوریه! مثلا یه آدم عادی نمیتونه با محیط کاملا سیاسیه توئیتر کنار بیاد ولی مخاطب توئیتر عاشق همچین محیطیه! بعد از یه مدت چرخ زدن توی توئیتر اصلا کسر شانِ برات که بری مسائل سیاسی رو توی اینستا یا یوتیوب دنبال کنی!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

عزمزم من شرکت کردم توی دوره ش،خودشون براتون واریز میکنن،حساب ارزی دارن.ولی هنوز شروع نکردم اولاشه.با ...

چه خوب موفق باشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سلام عزیزم شما کانال خودتون رو زدید از خودتون بگید ،ممنون

سلام عزیزم،نه متاسفانه،اصلا تمرین نکردم و ادامه ندادم.

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️

نمیدونم به نظرم شبکه اجتماعی مهیج حتی باحال تیم از اینستاگرام و اینکه به نظرم اگه هنوز مثل من معتاد عروسک بازی هستید delightful doll رو join بشید خیلی باحال همه برندها برای یک عروسک 😅