2777
2789
عنوان

یوتیوب چجوری میتونه زندگی آدم رو از این رو به این رو کنه🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 16578 بازدید | 89 پست
اخی انشاالله موفق میشی  با یه رژلب یا چیزی اهنگی چیپسی پیتزایی حالتو خوب کن هرروز و ادامه بده ...

ممنون عزیزم،همه اینارو انجام میدم.ولی افسردگی گرفتم به خاطر مسائل زندگیم.اتفاقا ظهر چیپس و پنیر درست کردم همش سه چهار لقمه خوردم 😅

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا محیط بسیار چیپی شده پر آدمای خز و خیل سخته ولی محیط اینستا رو‌نمیتونم تحمل کنم

منم از اینستا متنفرم و واااااقعا توی هر مسئله ای داغونه ولی واقعیت اینه که توی یوتیوب معروف شدن سخته!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

چرا ببندن مگه مشکل سیاسی داره؟ من همه ویدیو هاشو تقریبا دیدم نمیفهمم چ‌ مشکلی درست کرده ویوی یوتیوب ...

نگفت دقیقا مشکلش چیه ولی  خب فعالیت سیاسی انچنانی نداره مشکلش همین حجاب بود

اینستاش خوب رفت بالا ولی  ویو یوتوبش خیلی ریزش داشت

من از سال 2020دنبالش میکنم 

درآمدش چقده؟

من تا جاییکه میدونم میگن حداقل باید ۱کا ساب داشته باشی تا درآمدت فعال شه

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
منم از اینستا متنفرم و واااااقعا توی هر مسئله ای داغونه ولی واقعیت اینه که توی یوتیوب معروف شدن سخته ...

یوتیوبک داره ب اون سمت میره

ب جز چند نفر بقیه دلقکن

من عاشق مهشید ام mahshidtopia

نگفت دقیقا مشکلش چیه ولی  خب فعالیت سیاسی انچنانی نداره مشکلش همین حجاب بود اینستاش خوب رفت با ...

خیلیا دارن بدون حجاب تولید محتوا میکنن چرا واسه اونا مشکل پیش نمیاد؟

✨🤍love me like you do

مثلا یه دختری رو میشناسم که با حرکتای ساده و مسخره توی اینستا تونست ۱۵۰ هزار دنبال کننده جذب کنه ولی توی یوتیوب فقط ۷۰ نفر دنبال کننده داره!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

دوره کی صبت نام کردی

سینا اکسپرت،۵ تومن هزینش بود.۶ ماه پشتیبانی،تا دیروز به مناسبت تولدش یک بار دیگه ثبت نام کرد با سه تومن و ۴ ماه پشتیبانی،میتینگ میذاره.باید تمرین کنیم بفرستیم برای پشتیبانی

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️