2777
2789
عنوان

یوتیوب چجوری میتونه زندگی آدم رو از این رو به این رو کنه🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 16586 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا بلدن یا یه جور دیگه  ولی از صحت حرفام مطمئنم

عزمزم من شرکت کردم توی دوره ش،خودشون براتون واریز میکنن،حساب ارزی دارن.ولی هنوز شروع نکردم اولاشه.باهات قرارداد میبندن.

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
یا بلدن یا یه جور دیگه  ولی از صحت حرفام مطمئنم

شرکت خصوصی هست، قرارداد میبندن، درصد میدن بهشون

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

ببین قضیه مهاجرت کیمیا چیه هی کشور های مختلف رو میچرخه؟ قصد نداره برگرده؟ چرا هی سفر میکنه؟

اگه بیا ایران پیجش رو میبندن و مشکلات دیگه

دقیقا زمانی که پیج متانت رو بستن ب اونم انگار گیر دادن اونم دیگه برنگشت

فک نکنم برگرده ولی ویو یوتیوبش خیلی امده پایین با درامد دلاری میتونه زندگی خوبی داشته باشه…

یوتوبر خواستید بشید تو رو خدا مسخره بازی در نیارید 

یونیک باشید 

یوتوب اینستا نشه

بذارید این برامون بمونه

باتشکر 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
😍چ خوببب

دعا کنید موفق بشم،به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم.خیلی سردرگمم،سه ماهه ثبت نام کردم،سه ماه دیگه فرصت دارم هنوز هیچ کاری نکردم.حال روحیم خوب نیست

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
اگه بیا ایران پیجش رو میبندن و مشکلات دیگه دقیقا زمانی که پیج متانت رو بستن ب اونم انگار گیر دادن ا ...

خودشو خراب کرد واقعن

ویدئو شو باز میکردی چسناله پشت چسناله😐

نمیگم آدما نقش بازی کنن ولی دیگه همش غر میزد 

الان نمیدونم چجوریه البته