2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این مرد چیه

142 بازدید | 15 پست

مردی که چند بار خانم شو جلوی مردای غریبه و نامحرم زده 

حتی یه بار تو کوچه جلوی همسایه خانم شو زده 

به خانمش به شوخی میگه تو زن فلانی هستی مثلا وقتی یه مردی رو تو تلویزیون نشون میده (معمولا مردا از این حرفا خیلی بدشون میاد) 

یه بار زنش میگه برو سرکار یه بار میگه نرو 

ولی انگار ته دلش دوست داره بره سرکار زنش،  حقوق خودم آقا هم خوبه 

قبلا بد اخلاق بوده ولی الان اخلاقش بهتر شده

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مرد نیست که  یک نر بی شعور هست

حالا اینقدر هم تند نه🙂 اونم یه خوبی هایی داره مثلا همین مرد میره 24 ساعت شیفت شب بیداری برای زن و بچه اش برای خودش خیلی کم لباس میخره 

یه جورایی خودشم خیری ندیده از زندگی 

اما میخوام بدونم چرا اینطوریه

خودت چي فكر ميكني؟

واقعا نمیتونم فکری بکنم 

پدرمه 

من وقتی بچه بودم برای اینکه خوش اخلاقی شو ببینم دوست داشتم تریاک بکشه تا خوش اخلاق بشه، معتاده

دوسش داری ؟اگه آره به نظرم باید تصمیم مهم زندگیتو خودت بگیری عشق درستش میکنه اگه اونم عاشق باشه..

باباممه

میگم الان بهتر شده میخوام بدونم چرا اخلاقش اینطوری شده بود 

اخه اختلال شخصیتی یکی از چیزای مصرف کننده هاس ..والا نمیدونم ولی پدرته نمیتونی که جداشی ..خوب شده دی ...

اوهم ولی خب خیلی سختی کشیده 

عزیزم ممنون ازت که باهم حرف زدی دلم سبک شد 

حالا اینقدر هم تند نه🙂 اونم یه خوبی هایی داره مثلا همین مرد میره 24 ساعت شیفت شب بیداری برای زن و ب ...

شايد اختلال دو قطبی داره نمیدونم والا

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡