2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری ک پزشکی بخونه چه خواستگارایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3260 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی به نظرم بهترین انتخابشون میتونه یه پزشک باشه چون میتونن همدیگرو درک کنن ..

بقیه افراد شاید نتونن شیفت واستادن و شب بیداری و خستگی یه زن یا بلعکس یه مرد رو درک کنن ولی دوتا پزشک به راحتی همو میفهمن و راحت تر باهم کنار میان

-تعلیق

تقدیرت هست اون ک‌ کی میاد 

ولی اگر پیشانیت بلند باشه هم سطح خودت میان 

وگرنه داخل افراد خودمون و فامیل طرف پرستار بوده ولی با راننده تاکسی ازدواج کرده و ازدواج سطح بالایی نداشته برعکسش هم بوده

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

برا خودم نمیپرسم😂متاسفانه این اپشنارو خودم ندارم

عزیزم هر دختری میتونه هر نوع خواستگاری داشته باشه

حتی پسرهای روستایی هیچی ندار هم ممکنه بگن من فلانی رو میخوام. خواستگار خوب هم داره 

فقط هم دکتر ها خواستگار خوب ندارن. یک دختر با وضعیت معمولی هم ممکنه خواستگار خوب براش بیاد

اینکه ملاک نیست

مهم اینه آخر زن کی میشه. یعنی انتخاب اشتباه نکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

دانشجو پزشکی هیچی نیست بعد از کلی درس خوندن معلوم نیس جذب بشه نشه ازمون قبول بشه نشه

اونم الان همه پزشکن مثل قدیم نیس 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

تو همین نی نی سایت خانمه پزشکه دست بلند میکرد رو شوهرش از دور بعضی چیزا خیلی قشنگه

زنه دانشجو پزشکیه هزار تا کار میکنه جی بگه ادم کسی بره دانشگاه با عشوه ب زور نمره بگیره میشه با نجابت خوب پزشک  اره پزشک ب اونی میگن که ۲۰ سال سابقه کار داره ن کسی ک هنوز مدرکش نگرفته 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

دوستای من دوتاشون متخصصن یکیش شوهرش مهندس ساده و کم درآمد یکیدیگ هم پرستار😐

عزیزم من در اطرافیان دیدم

پسرهایی که پزشک هستن اما همسرشون نه

یکیشون گفت خانم های پزشک سرشون خیلی شلوغه و من خودم محل کار خیلی استرس دارم دوست ندارم توی خونه هم استرس و ناراحتی و فشار کار باشه. 

البته ‌که همه خانمهای پزشک مثل هم نیستن اما اونها با تجربه خودشون ازدواج کردن

باز دوستای خودم بودن از دبیرستان که پزشکی قبول شدن، تعدادیشون متاهل شدن.

همسرشون پزشک نیست. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***