2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری ک پزشکی بخونه چه خواستگارایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 123 پست
خب همون رضایت درونی دقیقا مهمه مثلا در حد همین تاپیک مقابسه کنیم صد در صد دختری ک پزشکی میخونه اعتما ...

عزیزم خواهرانه بهت میگم،

این تفکرات کااااملا اشتباهه

من پزشکی میخونم چندماه دیگه فارغ التحصیل میشم 

ازدواج هم کردم همسرم سال آخر دکتری دانشگاه شریفه. یه رشته خفن 

پسرمم ۴ سالشه. مودب و بسیاااار مهربون و خییییییلی خوشگل

این زندگی من از بیرونه

ولی از درون، هزززززاران مشکل و بدبختی دارم. خییییییلی زیاد که حتی تو ذهنتم نمیاد. مشکلات جددددی کمر شکن که باورت نمیشه اصلا.

تمام دوستامم دکترن به جز معدودی. و زندگی اونا رم دیدم.

این طرز فکرت کااااملا غلطه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر مدلیتو خانواده ما دوتا برادر دو متخصص زنان گرفتن یکیش هیئت علمیم هس یکی رئیس بیمارستانهشوهراشونم ...

خوش اومدی😂یااا خدا😂چرا اینجوری میشه من دیدم بعضی خانوما ک جایگاه و شغل بالایی دارن زن بیکار و علاف میشن😐شاید خونواده اون داداشا پولداره نه اون خانوما بعدا تو خونه شوهر درس خوندن خفن شدن😂

خوش اومدی😂یااا خدا😂چرا اینجوری میشه من دیدم بعضی خانوما ک جایگاه و شغل بالایی دارن زن بیکار و علاف ...

قاداسی

نه دکتر گرفتن از همون اول🙂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
ما اطرافمون همچین موردی داشتیم دختره همه چیز تموم بود و پزشک ولی شانس نداشت همه خواستگار هاش زاغارت ...

خوبه باز آخرش خوب شد براش تو این دور و زمونه پسرا پررو شدن یا دنبال پدرزن پولدارن یا دخترای سطح بالاتر از خودشون خبلی بالاتر😐

خوبه باز آخرش خوب شد براش تو این دور و زمونه پسرا پررو شدن یا دنبال پدرزن پولدارن یا دخترای سطح بالا ...

آره گفت حاضرم تا آخر عمر مجرد بمونم ولی زن اینا نشم 

دقیقا جای زنو مرد عوض شده پرنسسعلی ها دنبال اینن یکی خرجشونو بده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

امسال که ظرفیت ها رو زیاد کردن هممممه رفتن پزشکی🥴ما که ۸ سال پیش قبول شدیم، میگفتن پزشک زیاده و آپش ...

اره همه دکتر شدن😂در کل میخواستم از چ قشری میرن خواستگاریشون چون بالاخره سطح پزشکی بالایت حداقل برا یه خانوم و من مثلا شنیدم یه پزشک زن پرستار شده زن نمی‌دونم معلم شده میخواستم ببینم عادیه مثلا

حق نوازیدی یکی هس دندانپزشکه معروفیه تو شهرمون خانومش دیپلم😐🤣اکثرا دکترا و آرایشگرا شغل همسرششون ز ...

😂برا مرد زیاد جای تعجب نداره این موارد چون بعضی از اونا زن شاغل دوس ندارن کلا خواستگار دندونپزشک داشتم میگفت این از شرطام اینه نری سرکار هیچ وقت..کلا داغون بودا ردش کردم

ولی مرد بیکار و علاف رو نیستم من کار کنم کل خرجارو بدم من بچه ببارم نگه دارم من کار خونه کنم دقیقا اون نقشش چیه پس😂

عزیزم خواهرانه بهت میگم،این تفکرات کااااملا اشتباههمن پزشکی میخونم چندماه دیگه فارغ التحصیل میشم ازد ...

عزیزم مشکلات ما ادما ک تموم نمیشه ولی خب تصور کنیم اینا رو نداشتی،پزشک نبودی و ابنده شغلیت تضمین نبود و در ب در دنبال کار با یه لیسانس و جایگاه اجتماعی هم نداشتی

در نتیجه درامدی هم نبود 

بعد با همسرت هم آشنا نمیشدی در نتیجه ازدواجی شکل نمیگرفت یا با یه ادم سطح پایین شکل میگرفت

خب شما حداقل دغدغه ی یه چیزای سطحی رو نداری حداقل تو مشکلات یه انگیزه ای داری یه دلخوشی ای

همه جور خواستگار داره 

از خود پزشک و دانشجو پزشکی و دنددن و دارو تا مهندس 

ولی بیشتر مهندسا و عیر علوم پزشکیا خواستگاری میکنن و خیلی اصرار میکنن(احتمالا فکر میکنن با پزشک ازدواج کنن زندگیشون خیلی خفن میشه😂🤦‍♀️)

عزیزم مشکلات ما ادما ک تموم نمیشه ولی خب تصور کنیم اینا رو نداشتی،پزشک نبودی و ابنده شغلیت تضمین نبو ...

اولا کی گفته آین ه کاری پزشک تضمینه؟؟؟ پس اییییین همه خودکشی تو پزشک ها از چیه؟ از همه ی قشر ها بیشتر خودکشی توشون هست. چون خییییییلی سختی های طاقت فرررررسا میکشن ، بعد میبینن ته شم جوونی شون رفت هیچ درآمدی خاصی هم ندارن. کلی هم مسئولیت قانونی به دوششونه و دم به دقیقه باید تو دادگاه باشن و دیه بدن و ....

یه عده پزشک قدیمی متخصص رو نبین که.

بعدشم، مشکلات سطحی راه حلش سطحی و ساده س. 

از قدیم گفتن هر که بامش بیش، برفش بیشتر