2777
2789
نه تازه عروسی کردیم 

الهی من برخلاف بقیه نمیگم بچه 

اتفاقا بچه باعث میشه کمتر به خودت برسی 

ولی کلا به خودت برس 

عصرونه درست کن که مثلا باهم بخورین 

خونه رو پر از گل و گیاه کن 

فیلم ببینین یا مثلا منچی شطرنجی چیزی بازی کنین 😐😂

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه 

اها تو خونه خوب بپوش

تمیز و خوش بو 

خونه همیشه مرتب و تمیز 

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استفاده از گل و گیاه فراوون

عروس هلندی بگیر

سعی کنید یکی از دیوار ها رو رنگ گرم و شاد بزنید

عود روشن

موسیقی ملایم دائم بذارید بخش بشه تو خونه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

شاید برای خونه رنگ های تیره استفاده کردید خونتون دلگیر شده و توی خونتون سرو صدا نیست برای همین بی روح هست . میتونی آهنگ رقصی بزاری برقصی تو خونه براش  وقتی میاد خونه غذا درست کن بوش بپیچه . یا تلویزیون رو روشن بزار وقتی قراره بیاد خونه حتا اگر نگاه نمیکنید 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

من سعی میکنم وقتی همسرم میاد مخصوصا از ماموریت ی غذایی بپزم حسابی بو داشته باشه

خونه همیشه مرتبه برق میزنه از تمیزنی

خودم برا انتخاب نوع لباس دقت میکنم متفاوت باشه

بچه هارو هیجان میدم برن استقبال

خودمم میرم

تو سرویس از خوشبو کننده حتما استفاده میکنم

ب نور دقت میکنم

....

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بگو لامپا را پر نور کن😁

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
الهی من برخلاف بقیه نمیگم بچه  اتفاقا بچه باعث میشه کمتر به خودت برسی  ولی کلا به خودت ب ...

خونه تمیزه الان میرم ب خودم هم میرسم دلم میخاد لباس جدید بگیرم ولی فعلا نمیشه 

خونه منم اینجوریه! ولی شوهرم نمیخواد هیچ تلاشی کنه! از خانواده و فامیل هم ۵۰۰ کیلومتر دورم،رسما روانی میشم! از سرکار که میاد فقط فیلم نگاه میکنه،حرفم که نمیزنه زیاد! باعث شده از خونه و از اون شهر زده بشم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

اره بعضی از خونه ها خیلی خوبه .، مثل خونه ی مادرم و مادرشوهرم، همیشه یه قابلمه ای روی گاز هست که توش آشی سوپی و چیزی میپزه. یه جوری انگار خونه گرم هست . خونه ی منم خیلی بی روحه حتی با وجود دو تا بچه!!

نه تازه عروسی کردیم 

بگو روح نداره چه پیشنهادی داری برای ر و ح دارشدن لامپ100 آفتابی ازاین قدیمی‌ام خوبه همبراافسردگی هم خونه فضای نوری بهتری پیدا میکنه البته پول برق زیاد میاد

باشه عزیزم 🥺

غصه نخور شوهر منم اوایل ازدواج چون بخاطر دوری از شهرمون بابام دپرس بودم بهم میگفت خونه ی جوره اصلا دوست ندارم بیام همش کسل کننده و... منم بیخیالمیومد تازه چایی میزاشتم یا میگفتم خودت میوه بشور حال ندارم اما بعدش  چایی میوه تخمه بو داده تازه گاهی گندم شادونه بو داده چون دوست داره درست میکردم خودم لباس خوشگل آرایش خیلیی ملایم میدادم فیلم میریختن فلش میشستیم نگاه میکردیم حرف میزدیم چند وقت بعد دیدم اضافه کار نمیمونه میاد خونه گفتم چرا نمیمونی گفت دلم طاقت نمیاره سرکار دوست دارم زود برگردم