2777
2789
منم اصلا از خونه مون از اتاقم حس خوب نمیگیرم  خونه بقیه حالم خوبه ولی خونه خودمون نه  ن ...

وای منم دقیقا همش میگم کاش میرفتیم از اینجا اصلا یجوریه ولی میرم خونه بقیع سرتاسر انرژی میشم

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣فک نکنم

چند تا فیلم دانلود کن ، چند تا بازی مثل پاستور و منچ بگیر باهم بازی کنید ،، یا مهمون دعوت کن افرادی که باهاشون جور هستید یا باهم مرتب بیرون برید ، هر کاری که حالتون رو خوب می‌کنه انجام بدید خونه هم از سوت و کور بودن درمیاد 

مردا این چیزا رو میخوان والا

توی همه ی کارا شرکتش بده حتی کارای کوچیک

از هر چیز کوچیکی استفاده کن و با بهونه های مختلف براش بخند

مردا خنده های زنشونو که ببینن دیگه غذا ونور کم و زیاد و بچه و رنگ وسایل و ......هیچی دیگه

ایزی ایزی تامام تامام

دو سه تا روح احضار کنین خونتون روح دار میشه😁😁😁😁😆😆😆😆

فک کنم منظورش خودتون باشید

تو خونه شیطونی کن .بخند برقص خوشگل کن

عشوه بیا

اداو اصول زنانه ب خرج بده 

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
ادم اهنگ میزاره ک بدتر دلش میگیره 

شاد قدیمی بزاره چرا دلش بگیره 

ما یه همسایه داشتیم هر روز ساعت نه صب اهنگ شاااد میزاشت ماروهم با صداش از خواب بیدار میکرد خیلیم عالی بود

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
ادم اهنگ میزاره ک بدتر دلش میگیره 

دقیقا...منم یه جایی خوندم که گفته بود آهنگ انرژی مثبت کاذب داره...منم خودم وقتی آهنگ گوش میدم ظاهراً فقط همون لحظه حالم خوبه...بعدش دلم میگیره...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
اره منم موندم چیکار کنم 

فکر کنم خودمون بی انرژی هستیم و ناخودآگاه داریم اونو به طرف میدیم! یا شایدم از اون بچه مامانی ها هست که با عوض شدن محیط زندگیش دپرس شده. و دلش مامان و باباش رو می‌خواد اما غرورشنمیداره اعتراف کنه😆