2777
2789
مگه برای اسباب کشی کمکی داشتی که میگی دزدیدن؟

بله 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
ماهی ششصد هزار یا شش میلیون من که درآمد ندارم کلا فکر ازدواج رو از سرم بیرون کردم

ماهی ۶۰۰هزار برای بابای کارگرم از ۶۰۰میلیون هم بیشتره 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها  چی بگم والا دیگه شده غصه خوردن فایده نداره انشالله بهترشو بخری

غصه آقامو میخورم  ک با بدبختی پول قسطامو میده 

موقع اثاث کشی تو مسکن مهر ک بودیم همه اثاثم طبقه پایین معلوم نیس کی برداشته 

تهمت نزن‌گلم.اگه کسی ورمیداشت چیز بهتر ورمیداشت بخاطر همزن خودشو گناه وار نمیکرد.خواهدشوهرم ۱۵گرم گوشوارشو ورداشتن اصلا حرفشم‌نمیزنه میکه نمیدونم

ماهی ۶۰۰هزار برای بابای کارگرم از ۶۰۰میلیون هم بیشتره 

ممنون عزیزم شما کی وام ازدواج گرفتین الان هم قسط ششصد هزاره یا بیشتره؟واسه من که درآمد ندارم ده هزار هم زیاده 

خدایا دوستت دارم...

ای بابا وجدان ندارن که  میگم شاید تو وسیله هاتونه پیدا شه  😂😐من خودم ساعت و لباسام گم ...

نبود عزیزم من زیاد جهلز نخریدم و وسیله ندارم ک بگم قاطی اوناس.

ماهی ششصد هزار یا شش میلیون من که درآمد ندارم کلا فکر ازدواج رو از سرم بیرون کردم

خب ازدواج نکردن تو چه ربطی به موضوع تاپیک داشت😐😐

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
ممنون عزیزم شما کی وام ازدواج گرفتین الان هم قسط ششصد هزاره یا بیشتره؟واسه من که درآمد ندارم ده هزار ...

سال ۹۹

والا منم بابام میده اما دلم میسوزه مال مفت ک نبوده .خیر نبینه هرکسی برداشته 

شاید جایی گذاشتی یادت رفته هیچکس انقد بی وجدان نیست بیاد خودش بخاطر ی همزن بسوزونه

بی وجدان نداریم ؟😐همه مثل شما انقد خوش بین و خوب نیستن.

دوست عزیز تو مسکن مهر هرجور آدمی هست خودت برای پول بابات ارزش قایل میشدی کنار وسیله هاتون یکی تون م ...

از پله ها افتادم پایین شوهرم گفت برو تو خونه خودمون خوایم هست چند دقیقه بعد اومدم دیدم هیشکی بالا سر اثاث من نیست 

سال ۹۹ والا منم بابام میده اما دلم میسوزه مال مفت ک نبوده .خیر نبینه هرکسی برداشته 

میدونی من یکبار پنس مو گم شد بعد تودلم به یکی شک کردم بعد از زیرموکت پیداش کردم الان هفت سال از اون قضیه میگذره من هنوز عذاب وجدان دارم

خدایا دوستت دارم...

بی وجدان نداریم ؟😐همه مثل شما انقد خوش بین و خوب نیستن.

چی بگم والا من دلم نمیاد چیزی از کسی بردارم اونم تازه عروس ک کلی با ذوق و شوق خرید کرده دوربین نداشته بری چک کنی حال طرفو بگیری

تهمت نزن‌گلم.اگه کسی ورمیداشت چیز بهتر ورمیداشت بخاطر همزن خودشو گناه وار نمیکرد.خواهدشوهرم ۱۵گرم گو ...

عزیزم من ب فرد خاصی مگه تهمت زدم.؟مگه همزن برقی خوب نیست ؟مگه وسیله دست نیست ؟همزن ک خودشو غیب نکرده که .یکی برداشته .و نمی‌دونم کیه و تهمتی نزدم ب کسی .میگم خدا ازش نگذره .من خودمم طلا گم کردم و تهمت هم نزدم گفتم کاش بیفته دست نیازمند .اما همزن برقی وسیله بزرگه کوچیک ک نیست بگم افتاده جایی