2777
2789
چی بگم والا من دلم نمیاد چیزی از کسی بردارم اونم تازه عروس ک کلی با ذوق و شوق خرید کرده دوربین نداشت ...

عزیزم همه خوب نیستن .پس این همه دزد و قاتل رو پیشونیشون نوشته ک ما قاتلین یا دزد .(؟نه متاسفانه دوربین نداشت .من حرص مال دنیا رو نمی‌خورم .حرص میخورم ک یکبار هم استفاده نکردم دزدینش و بابای کارگرم باید از نون خودش بزنه قسطا منو بده بعد اون بی وجدان راحت وسیله منو برداره

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر یعنی یهوهمزن انقدر‌مهمه که داری اینجوری حرص میخوری

چرا مهم نباشه ؟😐ما پولدار نیستیم .پدر پیر و کارگرم داره قسطامو میده .خیلی عجیبه ؟دلم نسوزع ؟؟؟؟

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
چرا مهم نباشه ؟😐ما پولدار نیستیم .پدر پیر و کارگرم داره قسطامو میده .خیلی عجیبه ؟دلم نسوزع ؟؟؟؟

اینکار تو دلسوزی نیست رسما داری سکته میکنی تو.نگران‌نباش انشاالله جور میشه یکی بهترشو میخری

اینکار تو دلسوزی نیست رسما داری سکته میکنی تو.نگران‌نباش انشاالله جور میشه یکی بهترشو میخری

چقدر بد حرف میزنی.یعنی چی سکته میکنم .؟میگم آقام کارگره کارگر کار گر .پیره .چرا نمیتونی درک کنی ؟یا خیلی سخته درکش برات .یا شایدم خیلی پولداری 

چقدر بد حرف میزنی.یعنی چی سکته میکنم .؟میگم آقام کارگره کارگر کار گر .پیره .چرا نمیتونی درک کنی ؟یا ...

پولدار نیستم‌ولی چشمم‌دنبال مال دنیاام‌نیست.

من‌نمیگم‌که سکته کردی میگم‌انقدر حرص نخور درست میشه یکی بهترشو میخری. تو که اعصاب نداری چرا میای میگی ؟عجبا

پولدار نیستم‌ولی چشمم‌دنبال مال دنیاام‌نیست. من‌نمیگم‌که سکته کردی میگم‌انقدر حرص نخور درست میشه یک ...

میگم حالت خوبه ؟؟؟؟از اول تاپیک دارم میگم آدم حزیصی نیستم و دلم برا پدر کارگرم میسوزه همین .تو ک انقد پیگیری برو از اول بخون و نرین بیشتر از این تو اعصابم .واقعا درکت پایینه