2777
2789

لطفا اگه میدونید کمک کنید مرسی

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

اگر کسی گفت لایک کن لطفا

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

چندسالته متهلی یا مجرد؟؟؟ اگ همیشه هستی اینجوری خطرناکه

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گاهی اینجوری میشه نگران نباش

سیاهیش برای اینه که خون مونده رحمه اکسید شده تغییر رنگ داده

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

تنبلی تخمدان و رحم سرد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اره سایز فولیکولم دو ماه سنو میدم ریزه. یعنی تنبلی تخمدان دادم؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

توی اقدامم هستم. دو سه ماه خونریزیم سیاه شده

رحمت سرده یا کیست تنبای داری

اره رحمم سرده فکر کنم نه کیست ندارم. ولی فولیکولم ریزه یعنی تبلی دارم؟

کیست نداری؟ من تنبلی تخمدان دارم اینجوری بودم چندماه این دوماه اخر چایی نبات و دارچین زنجبیل میخور ...

منم ایمارو بخورم خونریزی و تنبلی تخمدان بهتر میشه

اره دیگه  برو دکتر

آخه فولیکولم خوب بود بدون دارو. ولی دکتر گفت برای اینکه زود باردار بشی برام دو ماه آمپول و قرص نوشت خوردم. بعد اون اینجوری شدم اصلا این طوری نبودم

کلاااا درد زیاد یا پریود نامنطم یادفقط لکه نشانه عفونت یا کیست فیروم و میوم آنتی میتیوز هست و در اخر درمان نشن ب سرطان ختم میشه... اینی ک بهت میگم انجام بده خوب میشی آب پیاز بخور  دوتا پیاز با موست قاچ کن بشور بزار توی لیتر اب بحوشه ده دقه فلفل سیاه هم کنی بزن از صافی رد کن بزار یخچال روزا قبل غذا روزی ی لیوات بخور ینی از روز پنجم پریودی بخور تا ۱۵ روز . استراحت کن دوباره از پنجم پریودی... اگ خونریزی نداری  عیب تداره بشمار از موقع پریودی روز پنجم بخور. اگرم نامنطمه بازم اشکال نداره هر وقت شدی روز پنجم بخور کلا تا ۱۵ روز اینو ۴ ماه تکرار کن  . خوب میشی این اب پیاز هنه جی رورو خوب میکنه بزن تو نت سرچ کن توضیحاتشم هست من خودم طب سنتی خوندم و امتحانشم کردم  و از موقعی ک پاک شدی هم یتی روز هفتم قرص ویتامین ای بخور تا موقع مریودی بعدی... قرص هیوسین هم برای درد خوبه تا دردت شروع شد دوتا بخور عالیه یا مسکن هر جی. و کلااا سردیجات و غذای فسفودی و هرد وشیرینی قند وشکر کلا حذف بشه نخوری اکی میشی. قرص مترونیدازول هم قبل پریدی یک هفتهدقبل یک ورق بخور هر ۸ ساعت. پیاااااز خام هم زیاااد بخور آااااب زیاد هم همیشه بخور بدنت هیدراته بشه... بعد برو دکتر و سونو حتمااااا کلاااا

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بعدم من روز تخمک گذاریم همیشه درد داشتم و کیتام مثبت میشد. وی الان نه درد دارم نه کیت هام مثبت میشه. در طول روز های ماه همش یک خط پر رنگ و یک خط کم رنگ نسون میده