2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 66 پست
واقعا فکر کنم درست و کامل نمیخونی ها منم گفتم اکثر خونواده ها یعنی 90 درصد خانواده های ایرانی مثل خ ...

من چی گفتم پس 😂

خواهرش الان راضی نیست ب زور میشه؟ 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی گفتم پس 😂 خواهرش الان راضی نیست ب زور میشه؟ 

اخیش بالاخره متوجه منظور منم شدی  

اره باید خواهرش اول رضایت داشته باشه اونم با صبوری اقاداماد و یک مقدار محبت حل میشه تا یه مدت دیگه . این عدم تمایل خواهرش هم دقیقا به خاطر همین جو و ترسی هست که برخی خانواده ها به دختر میدن و بخشیش هم شاید هنوز کامل از انتخابش مطمئن نیست که این مورد اخر اگه باشه بهش حق میدم

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

دآماد پسر خوبیه آدم درستیه پسر عموی خودمون شغلش آزاد، نمیدونم چرا از وقتی که خواهرم عقد کرده کار گیر ...

دقیقا الان اول باید کارش اکی شه بعد شما جواب مثبت میدادید الانم میترسه پشیمون شید میخواد کارو تموم کنه 

خواهرت شروط بزاره اصلا بابات بگه کارش اکی شه بعد زیادم بیرون نرن بجای اینکه داماد خودشو بگیره خواهرت خودشو بگیره بگه منو برای چی میخوای؟بابام شروط گذاشته اول عروسی بعد ... کلا هم جوری بیرون نرن که به درخواست اقا برسه 

اخیش بالاخره متوجه منظور منم شدی     اره باید خواهرش اول رضایت داشته باشه اونم با صبوری ا ...

متوجه منظورت شدم یکم ب جاهای باریک کشید اشکال نداره پیش میاد😂🤦‍♀️

درسته 👍

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
خواهرم مبگه ماچمم ک میکنه من میرم دهنم میشورم ک حامله نشم در این حد ترسو

خواهرت چند سالشه ؟؟؟؟

الان با همین گوشی هام میشه همه چیز رو فهمید 

عهد عتیق که نیست تا دخول صورت نگیره حامله نمیشه 

وبه اینی که شوهرش میخواد میگن معاشقه ودر طول عقد کاملا طبیعیه 

فقط مواظب باشه که رابطه کامل برقرار نکنه ،همین