2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 66 پست
[QUOTE=320232954]خوب میتونه رابطه کامل نداشته باشه نامزدش اگر عقد بشنو جور دیگه ای راضی نگه داره[/QU ...

اگرعقد هستن به نظرم چرا داره خودداری میکنه

نامزدشون حق داره ناراحت بشه

منظور اطرافیان که میگن مواظب باش برای رابطه کامله نه این حالا اینم چیز زیادی نخواسته به خواهرتون بگید یکم اطلاعاتشو ببره بالا و راههای مختلف ار ضا همسر رو یاد بگیره تا به مشکل نخورن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

کار خواهرت درست بوده 

اصلااا قبول نکنه 

چرا این مردا اینجوری شدن 😐

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بهتره رابطه کامل نداشته باشن خواهرت باید یجور دیگه ای راضی نگه داره شوهرشو

تا نره سراع اصل کاری راضی نمیشه ،خواهرم در حد بغل و بوسه پیش رفته ولی اون بیشتر میخواد

نامزدش پسر عمومونه شناخت داریم بهش

اگ طرف قابل اطمینانه

ک خواهرت نمیخاد ک ب مامان یا کس دیگ بگه رابطه دارم ک 

بین خودشونه 

کسی متوجه نمیشه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
تا نره سراع اصل کاری راضی نمیشه ،خواهرم در حد بغل و بوسه پیش رفته ولی اون بیشتر میخواد

از دست این مردا منم شوهرم همینجوریه بخدا بیچارم کرده منم بهش گفتم اشکال نداره زودتر عروسی بگیر بعد هرکار خواستی بکن

عقدن طفلکیا

واقعا این چیزا رو میشنوم از مردا متنفر میشم 

چرا همش دنبال رابطع ان

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
از دست این مردا منم شوهرم همینجوریه بخدا بیچارم کرده منم بهش گفتم اشکال نداره زودتر عروسی بگیر بعد ه ...

خواهرم مبگه ماچمم ک میکنه من میرم دهنم میشورم ک حامله نشم در این حد ترسو

خواهرم مبگه ماچمم ک میکنه من میرم دهنم میشورم ک حامله نشم در این حد ترسو

الهی اما خب دوران عقده و استرساش منم اینجوریم هرماه فک میکنم حاملم بعد پریود میشم خیالم راحت میشه😂

کار خواهرت عااااالیه . یه لحظه هم شک نکن .نامزدی دوره ی شناخته اگه داماد خیلی عجله داره برا اینکارا سریع خونه زندگیشون آماده کنه دست خانمشو بگیره ببره هرچی دلش میخواد عشق کنه . 

البته خواهرتون هم تو این دوره بابد از محبت کلامی و بغل و بوس ساده و توجه و احترام غافل نشه . ولی ههههههیچ وقت تن ب این ذلت نده ک اگه مرد خرش از پل گذشت دیگه گذشت . تره هم برا حرفاخواهرت خرد نمیکنه ک هیچ عروسی رو خیلی خیلی ب تعویق میندازه و بهونه میاره و اذیت می‌کنه 

واقعا این چیزا رو میشنوم از مردا متنفر میشم  چرا همش دنبال رابطع ان

خب عزیزم دخترا هم دنبال رابطه ان فقط بروز نمیدن 

بعدشم پس ادم برای چی ازدواج میکنه؟ شوهری که در هفته حداقل 5 بار رابطه نداشته باشه رو باید ازش طلاق گرفت

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A