2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 66 پست
می تونم بپرسم شما چند سالتونه؟ مجرد هستین یا متاهل؟؟

23مجرد

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
پست اسی رو بخون خونوادش با این چیزا مخالفن  هر خونواده ای رسمی دارن  شاید خونواده اسی نب ...

در مورد خط اخرت اینکه ادم با همسر عقدی خودش نیازش برطرف بشه دست به هرکاری هست؟عجب

اکثر خونواده ها رسمشون اینه ولی دختر پسرا کار خودشونو میکنن مگه خانوادت میخواد هرشب آمار لباس زیرتو بگیره یا خودش قراره بلندگو دستش بگیره اعلام کنه اصلا از کجا میفهمن دخترش با دامادش رابطه داشته یانه؟ وقتی دختر شوهر میدن باید بدونن یکی از نتایجش رابطه داشتنه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

23مجرد

سنت خوبه ولی چون هنوز مجردی دیدی نسبت به ازدواح نداری... بلوغ ازدواج میگه اذیت نشدن همسر ایشون مهم تر از رسم خانوادگیشونه ... و پسری که مجرده شرایطش زمین تا آسمون با پسری که زن شرعی و قانونی داره فرق داره... و دختری که عقد شدن رو پذیرفت باید یه سری چیزها هم باهاش بپذیره و همسر ایشون هیچ خواسته غیر قانونی غیر شرعی و حتی غیر عرفی از ایشون نداشته که بخواد دریغ کنه 

اونایی هم که میگن تو عقد رابطه نباشه منظورشون رابطه کامل که ب کا رت از دست میره هست وگرنه مگه میشه یه نفر عقد باشه بعد بگی نه من خانوادم دوست نداره😑😑😑

خانوادش دوست نداشت خب عقد نمی کردن دخترشون رو

در مورد خط اخرت اینکه ادم با همسر عقدی خودش نیازش برطرف بشه دست به هرکاری هست؟عجب اکثر خونواده ها ر ...

من نگفتم با همسر چی میگی 

من گفتم دختری ک مجرده نیاز جنسی داره باید کنترل کنه

خونواده اسی ک ندارن 

خونواده شما رسمش اینع فک نکن همه رسم دارن 

چرا جبهه میگییرید 

منظور منو درست متوجه نشدید

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
سنت خوبه ولی چون هنوز مجردی دیدی نسبت به ازدواح نداری... بلوغ ازدواج میگه اذیت نشدن همسر ایشون مهم ت ...

درست میگی 

ولی خواهرشم نمیخواست 

سنت خوبه ولی چون هنوز مجردی دیدی نسبت به ازدواح نداری... بلوغ ازدواج میگه اذیت نشدن همسر ایشون مهم ت ...

اصلا اون دختر خودش هم بعد از مدتی سرخورده میشه و از هر چی معاشقه و شوهرر و همه چی بدش میاد... آثار خیلی بدی داره این تعصبات

من نگفتم با همسر چی میگی  من گفتم دختری ک مجرده نیاز جنسی داره باید کنترل کنه خونواده اسی ک ن ...

من در مورد مجرد صحبت نکردم من چیکار به نیاز جنسی دختر مجرد دارم

من از اول که ریپ زدم در مورد دختر پسر عقد کرده بود شما گویا اشتباه متوجه شدی

من در مورد مجرد صحبت نکردم من چیکار به نیاز جنسی دختر مجرد دارم من از اول که ریپ زدم در مورد دختر پ ...

پستتو بخون 

من دارم  درمورد پست اسی  میگم ک هم رسم ندارن هم خواهرشم نمیخواد فعلا رابطه داشته باشه 

شما کشوندی ب  اکثر  خونواده ها رسم دارنو و....  

منظور منو اشتباه متوجه شدین  من گفتم رابطه قبل ازدواج  خیلیا حتی با رلشون رابطه دارن!&nb ...

در هر صورت به نظرم باید نیازای شوهرشو بر طرف کنه وگرنه مشکلات زیادی میاد سراغشون 🤔🤔

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
100 درصد کار خواهرت درسته عقد زمان شناخته نه رابطه، که اگر مشکلی پیش اومد بشه حلش کرد یا بهم زد نه ا ...

دآماد پسر خوبیه آدم درستیه پسر عموی خودمون شغلش آزاد، نمیدونم چرا از وقتی که خواهرم عقد کرده کار گیرش نمیاد بی کار مونده

پستتو بخون  من دارم  درمورد پست اسی  میگم ک هم رسم ندارن هم خواهرشم نمیخواد فعلا راب ...

واقعا فکر کنم درست و کامل نمیخونی ها

منم گفتم اکثر خونواده ها یعنی 90 درصد خانواده های ایرانی مثل خانواده اسی  عقیده ورسمشون اینه توی عقد رابطه ای نباشه ولی دختر پسرای الان کارشون رو میکنن خانواده هم قرار نیست متوجه شه اگه مراقب باشن بند رو اب ندن که طرف باردار شه بعدشم همسر خواهر اسی رابطه کامل نخواسته درهمون حدی که خواسته معقول بوده . چون دیگه اکثریت رابطه سطحی رو دیگه دارن

درست میگی  ولی خواهرشم نمیخواست

اولا که خواهرشون اومدن نظر بقیه رو بپرسن .. و دوما اصلا خواهر ایشون ملاک نیستن... و تبعات تعصب هم برا دو فردی هست که ازدواج کردن نه برای خواهر ایشون.. و اتفاقا خواهر آگاهی دارن که اومدن اینجا مطرح کردن تا ببینن دید جامعه چجوریه نسبت به این قضیه... انشالله که بتونن بهترین راهنمایی رو به خواهرشون بکنن که پیوندشون محکم تر بشه نه اینکه بخواد برای چیزای الکی رابطه شون سرد بشه و بهترین روزهای زندگی شون همش به دلخوری و دلزدگی بگذره..‌ این خانم اگه به همین رویه ادامه بده چندسال بعد تازه می فهمه چقد اشتباه کرده 

دآماد رابطه کامل از خواهرم نخواسته ،جسارت نباشه عذر میخوام رابطه دهانی خواسته ولاپای ک خواهرم قبول نکرده

در هر صورت به نظرم باید نیازای شوهرشو بر طرف کنه وگرنه مشکلات زیادی میاد سراغشون 🤔🤔

خواهرش میخواد  رفتن خونه خودشون الانو راضی نیست 

چی بگم