2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

853 بازدید | 66 پست

بچها من خواهرم الان عقد کرده چند روز حالش به شدت گرفته  هست و میگه نامزدم ازم  رابطه زناشویی میخواد من قبول نکردم و اون ناراحت شده رابطمون سرد شده ،خوانواده ما خیلی خانواده مذهبی و سنتی هست  و هر وقت  خواهرم میخواد بره بیرون با نامزدش مادرم سفارش میکنه جای نری کاری نکنی و.... حالا شما دوستان نظر بدین کار خواهرم درسته یا نه ممنون  ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم حق با خواهرته نباید زود وا بده اشکالی نداره شوهرش نهایتا یکهفته باهاش سنگینه بعد خوب میشه البته باید از همون اول خواهرت به شوهرش میگف که رابطه باشه برای بعد عروسی

[QUOTE=320232954]خوب میتونه رابطه کامل نداشته باشه نامزدش اگر عقد بشنو جور دیگه ای راضی نگه داره[/QUOTEمن باوخواهرم راحتم و بمن همه چیز  رو مبگه رابطه کامل از خواهرم نخواسته ببخشید جسارت و بی ادبی نباشه در حد لاپا خواسته که خواهرم مخالفت میکنه

هر کسی یه ایده ای داره 

و اینکه ربطی به خانواده مذهبی یا غیر مذهبی ندارع 

اول ب خواهرت بگو طرف رو بشناسه 

سر یه رابطه کامل اگ اینجوری کنه وای ب حال بعدا تای چیزی بشه لابد میخاد سرد بشه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
[QUOTE=320232954]خوب میتونه رابطه کامل نداشته باشه نامزدش اگر عقد بشنو جور دیگه ای راضی نگه داره[/QU ...

دیگه خواهرت خیلی سخت گیره 🙈

ماهم مذهبی بودیم و هستیم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺