2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 66 پست

100 درصد کار خواهرت درسته عقد زمان شناخته نه رابطه، که اگر مشکلی پیش اومد بشه حلش کرد یا بهم زد نه اینکه پابند بشه مجبور به تحمل

مشکل ازدواجشون چیه ؟ خب زودتر برن سرخونه زندگیشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کامنتا میخونم فقط دهنم 😮 این جوری ،بابا اصل ازدواج میکنی یعنی بتونی با محرم خودم رابطه برقرار کنی نه که منعش کنی دیگه در هر صورت ازدواجشون ثبت شده هیچ مانعی نیست من حقو  به شوهر خواهرت میدم اگه خوارت باهش رابطه نداشته باشه پس کی نیازهای جنسی و روحیشو تامین کنه پس چرا اصلا ازدواج کرده اگه همین طور ادامه بده شوهرات خواهرت میره یکی صیغه میکنه با اون نیازاشو برطرف میکنه چون خواهرت خودشو کشیده کنار اونم فقط به خاطر حرف مردم که باد هوای 😑😑

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
واقعا این چیزا رو میشنوم از مردا متنفر میشم  چرا همش دنبال رابطع ان

عزیزم پس چرا دارن ازدواج میکنن چون میخوان یک رابطه حلال با زنشون داشته باشن چه حرفایی میزنین 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
میترسه

اگر میترسه بره پیش مشاور ترسش نریزه بعدا به مشکل بر میخورن

یه چیز رو با تجربه خودم بگم

منم اوایل نامزدی رویه خواهرتون رو در پیش گرفتم و همسرم به شدت ازرده شد و این باعث شد هنوزم که هنوزه از ناراحتیش میگه

واقعیت اینه چرا خانواده میگن مراقب باش چون وقتی رابطه کامل داشته باشه و ب کارتش رو از دست بده و این نامزدی به عروسی نرسه برای خواهرتون بد میشه و تو موقعیت های بعدیش بهتره که ب کارت داشته باشه و از طرفی وقتی مرد به رابطه کامل برسه علاقه اش برای ازدواج  و شروع زندگی مشترک کم میشه

ولی وقتی همسرتون بتونه با روش های دیگه ای ایشون رو ار ضا کنه رابهط شون هم بهتر میشه و به نظرم تا جاییکه شرایط مهیا هست دریغ نکنن

اینکه میگن از اول اومده شروع کرده رابط ه میخواد اون برای دوست دختر دوست پسرا صدق میکنه و  نه کسایی که عقد هم هستن 

و مردا یکی از مهم ترین دلایلشون برای ازدواج همین رابط ه هست اونم به دست نیارن ببخشید عقلشون کمه اومدن زن گرفتن

از قول من به خواهترون بگید تا جاییکه میتونن (غیر از رابطه کامل) پایه خواسته های شوهرشون باشن چون این قضیه خیلی حساسه نمیشه بیخودی خودداری کرد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خب عزیزم دخترا هم دنبال رابطه ان فقط بروز نمیدن  بعدشم پس ادم برای چی ازدواج میکنه؟ شوهری که د ...

شما میگی بعد ازدواج 

نمیتونن تحمل کنن تا بعد ازدواج!!!! 

دختریم ک شما میگی شاید نیاز  ج  ن. س. ی داره باید بره با ی پسر رابطه داشته باشه ک فقط نیازشو برطرف کنه!!! 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
خواهرم مبگه ماچمم ک میکنه من میرم دهنم میشورم ک حامله نشم در این حد ترسو

خواهرتون اصلا از ازدواج دیدگاه درستی ندارن

فقط ترس!! بگید کمی مطالعه کنن در زمینه تا زندگیشون بر باد نرفته

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
عزیزم پس چرا دارن ازدواج میکنن چون میخوان یک رابطه حلال با زنشون داشته باشن چه حرفایی میزنین 

منظور منو اشتباه متوجه شدین 

من گفتم رابطه قبل ازدواج 

خیلیا حتی با رلشون رابطه دارن! 

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

ببین اولین باره می‌شنوم کسی عقد باشه ولی با شوهرش رابطه سطحی ج ن س ی نداشته باشه (رابطه هست ولی رابطه کامل که  احتمال بارداری هست خیر) .. همسرشون کاملا کاملا حق داره و خواهرت خیلی بچه بازی داره درمیاره.. البته فک کنم سنش کمه اینجور که گفتی... و دوستانی نه هم گفتن نه و کار خواهرت درسته منظورشون رابطه کامل هست که با توجه به فرهنگمون بمونه برا بعد از عروسی خیلی بهتره... ولی خب آخه مردی که عقده و با همسرش معاشقه داره چطوری میشه رابطه نداشته باشه.. همش سرخورده میشه و بعد از مدتی سرد میشه ... هم برا زن هم برا مرد... بهش بگو یه کم مطالعه کنه وگرنه به مشکلات بزرگتری  بر می خوره... باور کن مامانت هم که میگه کاری نکنید و اینا منظورش رابطه کامل هست بنده خدا وگرنه هر آدمی میدونه زن و شوهر عقدی با هم رابطه دارن😅

شما میگی بعد ازدواج  نمیتونن تحمل کنن تا بعد ازدواج!!!!  دختریم ک شما میگی شاید نیاز &nb ...

عزیزم میگه عقد کردن 

معنی عقد رو میدونی/ یعنی شرعا عرفا قانونا زن طرفه

فکر کنم شما از اون دسته ادم هایی هستی که ازدواج رو به معنای حتما خونه خودت رفتن و جشن عروسی میدونی/ بعدشم همه ادما نیاز جنسی دارن مثل گرسنگی و تشنگی و خواب همچین گفتی اون دختر شاید نیاز جنسی داره که انگار عجیب غریبه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

عزیزم میگه عقد کردن  معنی عقد رو میدونی/ یعنی شرعا عرفا قانونا زن طرفه فکر کنم شما از اون دست ...

پست اسی رو بخون خونوادش با این چیزا مخالفن 

هر خونواده ای رسمی دارن 

شاید خونواده اسی نباشه تو خونوادشون 

من نگفتم نیاز حنسی عجیبع گفتم کتنرل کنن 

اها پس بهتره هر کاری کنه ک فقط نیازش برطرف شه