2777
2789

اقا شماهایی که میاید میگید شوهرم خیلی خوبه ازش راضیم فقط بعضی وقتا کتکم میزنه یا بهم خیانت میکنه، فحشم میده ، حبسم میکنه و.... 😕 دیگه  از چیش راضی هستید خدایی 

من اینجا هر تاپیکی دیدم یکی با این جمله ی از شوهرم راضیم شروع شده بود شوهرش دیگه گندی نبود که نزده باشه 🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلیا🤦‍♀️🫠

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

شاید جای دیگه ای ندارن برن حامی ندارن 

همین ک خرجشونو بده تکیه گاه داشته باشن بسشونه چی بگم هرکسی یجوریه 

مطمینا تو دلشون حرفشون فرق دارن همه دوست دارن همسر کامل گیرشون بیاد

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

شنیدی میگن به مرگ بگیر تا به تب راضی بشه؟؟؟ حکایت ماهاست!بعضی شوهرا انقدر ع...ن تشریف دارن که بقیه زنا به این نتیجه میرسن شوهر خودشون اونقدرا هم بد نیست

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

اون تاپیک پربازدید که با شوهرش شوخی کرده بود رو وقتی میخوندم یه دفعه متوجه شدم تموم عضلات سینم منقبض شده و نفسم حبس شده بود از بی رحمی شوهرش بعد صفحه ۱۱ دیدم یکی نوشته برا استارتر که چقد بی جنبه ای جنبه شوخی هاشو نداشتی و...

به این نتیجه رسیدم میزان تحمل هرکسی فرق میکنه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

😂😂😂عصبی نشو حالا اونا ملاک رضایتشون باتو فرق داره

نمیتونم دست خودم نیست دلم میخواد بزنمشون 😂😂 اخه لعنتیا فقط میگن خیلی خوبه یه بار از یکی پرسیدم یکی از خوبیاشو بگو چیزی یادش نیومد 😂🤦‍♀️

شنیدی میگن به مرگ بگیر تا به تب راضی بشه؟؟؟ حکایت ماهاست!بعضی شوهرا انقدر ع...ن تشریف دارن که بقیه ز ...

دقیقا همینه مثلا طرف شوهرش کتکش میزنه معتاد هست خسیس هست سرکار نمیره خیانت هم میکنه 

ی نفر هم شوهرش همه چیزش اوکی بوده خیانت میکنه میاد جدا شع میگن وای شوهر فلانی از این بدتره تو ناشکری 

اسفند ماهی هستم با افتخار 
شوهرم خیلی مهربونه عاشقشم فقط خسیسه. ولی گوشت و مرغ میخره خب عزیزم میخره چون خودش میخوره وگرنه نمی‌د ...

واللا یکی میگفت شوهرم اصلا خسیس نیست ولی یه ریال برا من خرج نمیکنه فقط به شکم خودش میرسید مرتیکه میرفت رستوران تنهایی غذا میخورد برا تو خونه هیچی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اون تاپیک پربازدید که با شوهرش شوخی کرده بود رو وقتی میخوندم یه دفعه متوجه شدم تموم عضلات سینم منقبض ...

و اونایی که خندیده بودن چون براشون لحظه فان و بامزه ای خلق شده بود خدایا جوووون صحنه شوخی عاشقانه دیدم