2777
2789
عنوان

از چیه همیچین شوهرایی راضی هستید خدایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 38 پست

ازچند حالت خارج نیست 

یا دروغ میگن (مثلا اینکه اقاست ولی میگه خانمه وتاپیک میزنه)

یا دروغ نیست وپشتوانه ای ندارن 

یا اینکه شوهر روترجیح بمیدن از محیط خونواده سمی 

یا اینکه دیگه پارو دل میزارن ب خاطر بچشون تحمل میکنن 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

باز خوبه شما از کاربر مجازی حرص میخورین من چی بگم خواهرم شوهرش خرجی درست نمیده بعداز ۱۵ سال زندگی اجازه نداده یکبار موهاش و رنگ کنه حتی واسه عروسیش -تیپ و قیافه نداره حتی خواهرم اصلا از لباساش خوشش نمیاد و هرچی بهش میگه هردرخواستی توزندگی ازش داره جواب رد میشنوه بسیار بد دل و شکاکه تاحدی که تو عروسی من که مجلس زن و مرد جدابودذخواهرم بامانتو و روسری نشسته بود پرسیدم چراگفت گفته واسه کدوم زنی میخوای دلبری کنی…دیگه تا تهش بخونین چه لجنیه

بعد آبجیم میگه مرد خوبیه و سه تا بچه داره و تو فکر چهارمیه باورکنین بچه هاش تا حالا برنج ایرانی تو خونشون نخوردن بس که باباهه گداعه

مال و ثروت داره ها ولی خونه زندگیشون‌ ببینی مثل مسجد خالی میمونه پشتی و فرش و یه تلویزیون کهنه و قدیمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه شما از کاربر مجازی حرص میخورین من چی بگم خواهرم شوهرش خرجی درست نمیده بعداز ۱۵ سال زندگی اج ...

دلم کباب شد براش ...واقعا نمیشه قدمی براش بردارین مثلا بزرگتری کسی با شوهرش صحبت کنه؟

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
باز خوبه شما از کاربر مجازی حرص میخورین من چی بگم خواهرم شوهرش خرجی درست نمیده بعداز ۱۵ سال زندگی اج ...

یا خدا ، اون که خودش راضیه وگرنه تو فکر چهارمی نبود خدا به شما صبر بده

یا خدا ، اون که خودش راضیه وگرنه تو فکر چهارمی نبود خدا به شما صبر بده

واقعا آمین من خواهرشم زندگیش و میبینم و پیشم دردودل میکنه که ناراضیه خیلی دلم میسوزه ولی یهو تهش میگه مردخوبیه و برگام میریزه

همه که چون زلیخا خوشبخت نیستندیوزارسیف گیرشون بیاد هیچ انسانی هم کامل نیست پس هرشوهری یه نقص هایی دا ...

یه نقص بله آدم بی نقص وجود نداره ولی دیگه خیانت و کتک و اعتبادو .... رو نمیشه یه نقص حساب کردو زیر سیبیلی ردش کرد