2777
2789
عنوان

از چیه همیچین شوهرایی راضی هستید خدایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 38 پست

منم الان يه همچين تاپيكي زدم يه نفر نوشته همه چيش خوبه ولي اعتياد داره منم كسيو ندارم جدا شم

بعضيا واقعا راهي ندارن مجبورن بپذيرن

نميشه قضاوت كرد

يك تو مرا رنجاندي يك جهان شادم نكرد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید جای دیگه ای ندارن برن حامی ندارن  همین ک خرجشونو بده تکیه گاه داشته باشن بسشونه چی بگم هر ...

حرفتون کاملا درسته ممکنه مجبور باشن ولی این رضایت از شرایطی که دارن منو آزار میده ،اینجا که کسی اون یکیو نمیشناسه که بخوان دروغ بگن واقعا راضین که میگن

دقیقا همینه مثلا طرف شوهرش کتکش میزنه معتاد هست خسیس هست سرکار نمیره خیانت هم میکنه  ی نفر هم ...

انصافا شوهر خائن جاش توی فاضلابه

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

و اونایی که خندیده بودن چون براشون لحظه فان و بامزه ای خلق شده بود خدایا جوووون صحنه شوخی عاشقانه دی ...

واقعا؟😵من فقط صفحه اول وآخرشو خوندم

😵‍💫🤕

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

واللا یکی میگفت شوهرم اصلا خسیس نیست ولی یه ریال برا من خرج نمیکنه فقط به شکم خودش میرسید مرتیکه میر ...

کلی از این تاپیک ها هست

یا اونایی که میگن اجازه نداریم جایی بریم بعد میان میگن شوهرت دوست داره روت غیرت داره😭😭😭😭

همیرم میگه توروخدا اینا رو نخون اینا یه مشت روانی هستن چرت پرت میگن مردم سرگرم کنن

میگم نه واقعیه چون با خیلیاشون سروکار داشتم

واللا یکی میگفت شوهرم اصلا خسیس نیست ولی یه ریال برا من خرج نمیکنه فقط به شکم خودش میرسید مرتیکه میر ...

شوهرم با تمام بدیهاش 

ولی این اخلاق رو داره بره رستورانم یه پرس اضاافه میاره 

حالا چون بیرون کارش طول میکشه گاهی بیرون غذا میخوره

منم الان يه همچين تاپيكي زدم يه نفر نوشته همه چيش خوبه ولي اعتياد داره منم كسيو ندارم جدا شم بعضيا ...

نمیگم همه باید جدا شن یا یه همچین چیزی ولی اینکه میگن شوهرم خوبه دوست دارم تعریفشونو از خوبی بدونم فقط 

حرفتون کاملا درسته ممکنه مجبور باشن ولی این رضایت از شرایطی که دارن منو آزار میده ،اینجا که کسی اون ...

خیلیا خونه مادری کتکهایی خوردن و اذیت و طعنه ها شنیدن ک شوهر اینجور براشون فرشته نجات بوده، 

زندگیت فرق داره یکی زجرا رو تحمل می‌کنه چون بعدش طرفش بهش توجه می‌کنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
شوهرم با تمام بدیهاش  ولی این اخلاق رو داره بره رستورانم یه پرس اضاافه میاره  حالا چون ب ...

همینا دلگرم کننده ست برا خانم 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

طرف میگه شوهرم عاشقمه ولی همیشه خیانت هم می‌کنه از منم راهنمایی خواسته  شما برو تا ته ماجرا

نتیجه گیری👈ما زنها اکثرا گاگولی بیش نیستیم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

این که خوبه بعضی هاشون میگن اخه دوستش دارم نمیتونم بدون اون زندگی کنم اخه ادم چرا باید یه فرد خیانتک ...

اونا که به نظرم هنور به بلوغ نرسیدن و دارن توی دنیای فانتزی زندگی میکنن و خودشونو توی یه تله انداختن ،ازشونم بپرسی چرا دوسش داری دلیلی ندارن میگن ددست داشتن دلیل نمیخواد در صورتی که بیشتز از هر چیز دیگه ای دلیل میخواد