2777
2789
عنوان

بیاید

98 بازدید | 20 پست

سلام و شب بخیر 

دیروز تولد دخترم بود خانوادم اومدن خونمون دوتا داداشم و پدر مادرم 

ما خیلی شاد و اهل بزن برقصیم و گرمیم ولی خانواده همسرم دقیقا نقطه مقابل ما هستن و البته آدم پیششون معذبه

امروز واسه مادرشوهرم کیک بردیم و وقتی فیلم رو نشونش دادیم به خیالم خوشحال می‌شد نصفه ول کرد و بهانه اورد رفت اشپزخونه بعدشم اصلا پاپی نشد ک رقص بچمو ببینه و کلا فیلمارو نگاه کنه سریعم زد اذان 

بعدش شوهرم کارشو فهمید و گوشی رو ازم گرف و ی تیکه از فیلمو ک داداشمینا با شوهرم میرقصیدن نشون داد شوهرم پیش مامانش نشسته بود داشت نگاه می‌کرد گوشی رو کج کرد ک اونم دید 

من اصلا از کارش خوشم نیومد اینم بگم من پارسال روز دختر کیک گرفتم بردم خونه مادرشوهرم هیچی هم از کیک برای مامانم برنداشتم که بهش بدم ولی مامانم اصلا نارحت نشد با این حال ک کادو داده بود ولی حالا ی بار خانواده من اومدن خونم اونم بخاطر اینکه باهاشون راحتیم و غیر از اونا کسیو ندارم بهش برخورده تو همه مشکلاتمون‌ هم خانوادم مثل کوه پشتمونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلش سوخته چشم که ندارن خوشی عروسو ببینن! چه اصراریه که ببینه!!! عزیز مگه مجبوری برای خودت دردسر در ...

منم همین کارو کردم ی بارم اونا خونمون بودن با مامان بابا و داداشام من تولد بچم بود همشون کادوشونو دادن داداشام زودتر رفتن خونه 

مامانم گفت اگ کیک موند بده ببرم واسه داداشا بعد من نشنیده بودم گفته بود که ب خودتون نمیرسه ب خودتون نمیرسه انگار مثلا خانواده من اومدن همه چیو با خودشون ببرن زنیکه ندید بدید

یعنی انتظار داشتی مادر شوهرت ذوق کنه از اینکه شب تولد نوه ش پسرش داشت با برادر زنش می رقصید  ا ...

اره ولی والا ما اینجوری نیستیم عروسامون هرروز خونشون فامیلاشون میان هیچی نمیگیم

اره ولی والا ما اینجوری نیستیم عروسامون هرروز خونشون فامیلاشون میان هیچی نمیگیم

خوب پس چون خودت خیلی مهربونی توقع اینجور رفتاری رو نداشتی 

گلم همه مثل خودت نیستند منم اینقدر با ذوق از خونه بابام گفتم و دُمم رو قیچی کرده که دیگه فهمیدم هیچی نباید بگم

عزیزم تولد دخترت می‌بایست به جای یه تیکه  کیک فرداش یه کاپ کیک میگرفتی ب رسم ادب و احترام ب صورت سوری تولد بچه تونو با خانواده همسرت ساعتی رو میگذرونیم اینطوری ن تنها دلخوری پیش نمیاد بلکه نشونه اهمیت بودنشون رو کنارتون قدر میدونستین و در رابطه با تولد هم ن خودتون ن همسرتون چیزی ذکر نمی‌کردید و اظهار شادمانی تونو ابراز نمی‌کردید من به شخصه یک سال خانواده همسرم یه سال خانواده خودمو دعوت میکنم

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
عزیزم تولد دخترت می‌بایست به جای یه تیکه  کیک فرداش یه کاپ کیک میگرفتی ب رسم ادب و احترام ب صور ...

منم بنا ب دلایلی نتونستم کیک هم زیاد بردم براشون 

اخه خونه مادرشوهرم کسی نیس خودشون دوتان آدم بدتر حوصلش سر میره اهل هیچی نیستن