2777
2789
عنوان

بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بنا ب دلایلی نتونستم کیک هم زیاد بردم براشون  اخه خونه مادرشوهرم کسی نیس خودشون دوتان آدم ...

منم فقط یه برادرشوهر متاهل دارم فقط در حد ناهار شام یا نهایت چای میرم میام ولی مادرشوهرم خودش بارها گفته اگ اونها خانواده ات هستن مارو هم خانواده ات بدون یه هفته بیا پیش ما یه هفته پیش خانواده خودت منم تنهام صدالبته ک حوصله منم سر میره 

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
اصلا مادرشوهر من نمیدونه ادب و احترام چی هس

متوجه ام خانواده ها و فرهنگها فرق میکنن همینکه خدا رو میشناسه یعنی خوبی رو میشناسه و دوست داره یکم محبت بی توقع کادو بی خبر یا حتی تعریف تمجید  بی دلیل بهش بکن شاید دلش نرم شد واسه شمام ک ساعتی حتی ب اجبار میری اونجا کامت شیرین میشه از دیدار

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟
متوجه ام خانواده ها و فرهنگها فرق میکنن همینکه خدا رو میشناسه یعنی خوبی رو میشناسه و دوست داره یکم م ...

عزیزم آدم حسود حسوده مامان منم پارسال اصلا کیک براش نبردم روز دختر خریدم بردم خونه مادرشوهرم مامان من باید نارحت بشه؟؟؟تازه کادو هم داده بود الان شوهر من خوشه مادرش باید نارحت بشه؟

[QUOTE=320233503]منم فقط یه برادرشوهر متاهل دارم فقط در حد ناهار شام یا نهایت چای میرم میام ولی مادرشوهرم خودش بارها ...مادرشوهر من ی زن بی کلاس و مدل پایینه نمیدونه کاپ کیک چیه و اصلا کیک اینا نمیگیرن هیچوقت