2777
2789
عنوان

امشب خونه یکی بودیم یه کتاب پاره پوره شوهرم توی وسایلاشون پیدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 83 پست

پناه بر خدا ازشر این شیاطین...

خداخودش حامی همه باشه 

دوستان جادو متاسفانه وجود داره حتما تلاوت قرآن ، رعایت پاکی و طهارت و خواندن نماز همیشه داشته باشین 

تا اینچیزا ازتون دور بمونن

من این کتابو داشتم هیچی ازش نفهمیدم  بخشیدمش خیلی صفحاتش زیاد بود و ریز ریز نوشته بود

از کجا و چطوری به دستش آورده بودی؟؟

این ریز ریز ننوشته بود خیلیم خوانا بود و عامیانه هم نوشته شده بود مثلا نوشته بود شوهر خر زن بشه و زن سوارش بشه با خط نستعلیق

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار هرکسی نیست استفاده از اون کتاب  یکی دارم اما خوندنش خیلی سخته  بدست هر کسی هم اون طل ...

چطوری به دستت رسیده اون کتاب

اینطور کتابا رو از کجا میخرید؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
از کجا و چطوری به دستش آورده بودی؟؟ این ریز ریز ننوشته بود خیلیم خوانا بود و عامیانه هم نوشته شده ب ...

یکی از دوستام گیر آورده بود نسخه اصلی رو رفته بود از روش کپی گرفته بود .فکر کن یه کتاب ۴۰۰ صفحه ای کپی کرده بود

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
نمیدونم بخدا کتاب دعا نبود احتمال زیاد کتاب جادوگری بود  دلم میخواد بدونم مال چه زمانیه و چط ...

بهتره رفت و امد را کم کنید این ادمها را ازشون دوری کنیو

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
از کجا و چطوری به دستش آورده بودی؟؟ این ریز ریز ننوشته بود خیلیم خوانا بود و عامیانه هم نوشته شده ب ...

اصلا دنبالش نباش 

هزاری ازین کتاب‌ها بخری و دعا بنویسی اثر نمیکنه باید اذن استاد داشته باشی 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
یکی از دوستام گیر آورده بود نسخه اصلی رو رفته بود از روش کپی گرفته بود .فکر کن یه کتاب ۴۰۰ صفحه ای ک ...

اوه

بهتره رفت و امد را کم کنید این ادمها را ازشون دوری کنیو

شوهرم پارسال میگفت شبها کابوس میبینم و گفت چندتا آدم مو قرمز وحشتناک میان جلو چشمم یکیش همین خانومه که این کتابو داشته بوده،،امشب میگفت دیدی دلیل کابوس های پارسالمو مسخرم میکردی

شوهرم پارسال میگفت شبها کابوس میبینم و گفت چندتا آدم مو قرمز وحشتناک میان جلو چشمم یکیش همین خانومه ...

حالا انشالله ک چیزی نیست و ب دل خود بد ندید اگر اعتقاد دادید از عطاری کعلا بخرید با سرکه بجشونید و ۴طرف خونه بریزید

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
اصلا دنبالش نباش  هزاری ازین کتاب‌ها بخری و دعا بنویسی اثر نمیکنه باید اذن استاد داشته باشی&nb ...

نه دنبالش نیستم اصلا از اینکارا خوشم نمیاد فقط سواله برام این خانواده این کتابو از کجا گیر آوردن دوس دارم بدونم کتاب قدیمیه

چطوری به دستت رسیده اون کتاب اینطور کتابا رو از کجا میخرید؟

نخریدم یکی از دوستان کلی کتاب داده بود درسی، داستانی، علمی، تاریخی، که اینم بین همونا بود خیلی قدیمیه کتابش و اصلا اطلاعات چاپ ونشر نداره، 

دنبالش نباش به دست آدم عادی هیچ توفیری نداره 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

حالا انشالله ک چیزی نیست و ب دل خود بد ندید اگر اعتقاد دادید از عطاری کعلا بخرید با سرکه بجشونید و ۴ ...

کعلا چیه؟

کعلا چیه؟

برای باطل کردن همین سحر و جادو و اینهاس

نخریدم یکی از دوستان کلی کتاب داده بود درسی، داستانی، علمی، تاریخی، که اینم بین همونا بود خیلی قدیمی ...

نه دنبالش نیستم فقط دلم خواست بدونم اینا چطور به دستشون رسیده

الان از وحشت این حرفایی که زدم دارم خودمو خیس میکنم همه جا تاریکه

نخریدم یکی از دوستان کلی کتاب داده بود درسی، داستانی، علمی، تاریخی، که اینم بین همونا بود خیلی قدیمی ...

به نظرم از خودت دورش کن اگه نگه داشتی