2777
2789
عنوان

امشب خونه یکی بودیم یه کتاب پاره پوره شوهرم توی وسایلاشون پیدا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 83 پست
برای باطل کردن همین سحر و جادو و اینهاس

یعنی همه عطاریا دارن؟

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
یعنی همه عطاریا دارن؟

بله گلم

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی همه عطاریا دارن؟

فقط یکم بد بو هست اگر حساسید 

اونقدر ادای آدمهای قوی را در آوردم که خودمم باورم شد قوی ام 😏 هرکی دلش گرفته بود من بودم....هرکی غصه داشت من بودم.....هرکس از عالم و آدم بریده بود من بودم......ولی وقتی نوبت ب خودم رسید.....بازم فقط من بودم و من.....🙂🙂🙂 داشتم با عروسک هام بازی میکردم نفهمیدم کی بزرگ شدم و شونه هام اینقدر قوی شد که این همه غم را به دوش کشیدم و آخ نگفتم🤫  هروقت گفتم خسته ام هیچکس باور نکرد خستگی مو این شد ک خسته شدم از زندگی💔 دلم میخواد یک شب بخوابم و دیگه صبح نشه چون واقعا خستم🖤   من اونقدر زیادی مهربونم که بهم میگن احمق پس برای من از سیاست داشتن نگو آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادم نکرد💔یکی از تناقض هایی که توی زندگیم تجربش کردم این بوده که؛دلم واسه یه نفر خیلی تنگ شده بودش ولی دیگه نمیخواستم توی زندگیم باشه.....عجیب بود نبود.....؟؟؟ نامهربانی آتشم زد....آتشم زد💔💔 من کاربر جدید نیستم از زمان اقدس اینجا بودم....دیگه نی نی سایت جذابیت اون موقع ها را نداره  (قول میدم یک روز بشم ناجی همه زنهایی که به اجبار ظاهری همچو کوه داشتند و از درون نابود....) یک روزی که خواستم از سایت برای همیشه برم داستان زندگیمو حتما تعریف میکنم امیدوارم اون روز آخرش باشه ی پایان شیرین نه مثل این ۳۰ سال تلخ💔
خر کردن شوهرو یادت مونده بگی بهمون😂

فقط عنوانشو خوندم روموزش رو نتونستم از طرفی پاره پوره بود برگه ها از وسط نصف شده بود باید سر وقت خونده میشد من توی یه دقیقه دیدم اینا رو

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
به نظرم از خودت دورش کن اگه نگه داشتی 

چرا؟

بعد اینم بگم اون خانواده خودشون همیشه مشکوکن چای و اینای دست بقیه رو نمیخورن همش دوس دارن خودشون بری ...

صد در صد اهل جادو جنبل هستن پس 

دعا نبوده عزیزم طلسم بوده 

منم چند وقت پیش دیدم دوتا خانوم یه گوشه خلوت تو قبرستون رو‌کندن و به چیزی چال کندن یه چیزی زو هم اتیش زدن 

شنیدم طلسمی که تو قبرستون میزارن برا بدبخت کردن دیگرانه 

خدا لعنت کنه هر کی دنبال طلسم و حادو و جنبله 

فقط یکم بد بو هست اگر حساسید 

مهم نیست

مال خودشون بود ارثی بهشون میرسه و‌استفاده میکنند  عمه شوهرم هم داره از پدرشون بهش رسیده اینقدر ...

عه آره اتفاقا منم برا عمه شوهرم بود

به نظرم از خودت دورش کن اگه نگه داشتی 

اتفاقا داشتم به همین فکر میکردم 

من که استفاده نمیکنم چه دلیلی داره نگهش دارم

الان اصلا نمیدونم کدوم گوشه کناری انداختمش 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

ماهم سال اول ازدواج رفتیم شهرستان تو ماشین شوهرم یه قیچی دهن باز پلاستیکی که خیلیم کوچولو بود پیدا کردم من که سر درنیاوردم اما جاریم گفت براتون دعا کردن خودش انداخت تو آب روون و یه چیزایی بهم گفت بگم تا باطل شه که الان یادم نیست

صد در صد اهل جادو جنبل هستن پس  دعا نبوده عزیزم طلسم بوده  منم چند وقت پیش دیدم دوتا خان ...

آره واقعا 

کتاب دعا نبود کتاب جادوگری بود

منم خودم با دوستم ۱۸ سالمون بود یه بار توی قبرستون مچ یه نفرو گرفتیم رفتیم جادوشو کندیم با ۴ تا میخ کوبیده بودش کنار یه قبر توی چاله وقتی درش آوردیم طرف یه گوشه قایم شده بود اومد افتا  دنبالمون موهای دوستمو کشید ازش گرفتش منم از ترس فرار کردم😅

عکس سه در چهار یه زن و مرد جوان بود نوشته بود دلشون از هم سیاه بشود

ولی یکی از همین دعا نویس های یهودی جن رو از بدن من خارج کرد😊 ب کمک همین کتابا

😱😱😱😱😱از کجا فهمیدی ..... داری

میترسم اسمشو بیارم

فردا جوابتو میخونم