خانوما لطفا هر تجربه ای دارید بگید خیلی نگرانم بچم یه ماهش تموم شده اما هنوز زرده بردمش دکتر میگه احتمالا یا تیروئید باشه یا عفونت ادراری هنوز ازش ازمایش نگرفتم الان خیلی استرس دارم علائم دیگه عفونت ادراری چیه کسی میدونه بگه لطفا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه بابا.اره برای پسر اولیم نوشت شوهرم نذاشت بدم بردم پیش ی دکتر دیگه تغذیه ای رعایت کردم سر ۵ ردز اومد پایین تقریبا نزدیک ۵۰ روز بود.سر دومیم همین طوری شد ۴۰ شو رد کرد برای رفلاکس بردم دکتر گفت چرا زرد ازمایش ادید گفتم اقای پسر اولمم اینجور بود گفت خب هیچی ارثیه.تا دوماهگی کامل خوب میشه ک برای بعد چهل ردزش ب طور چشمگیری کم شد بعدم یواش یواش از بین رفت.ولی تو ازمایش و بده ک خیالت راحت بشه
خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍