2777
2789

خانوما لطفا هر تجربه ای دارید بگید خیلی نگرانم بچم یه ماهش تموم شده اما هنوز زرده بردمش دکتر میگه احتمالا یا تیروئید باشه یا عفونت ادراری  هنوز ازش ازمایش نگرفتم الان خیلی استرس دارم علائم دیگه عفونت ادراری چیه کسی میدونه بگه لطفا

هیچ کدوم عزیزم خیالت راحت تا دوناهکی می مونه دوتا پسرای من تا ۶۰ روزگی زرد بودن بعد از بین رفت

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کدوم عزیزم خیالت راحت تا دوناهکی می مونه دوتا پسرای من تا ۶۰ روزگی زرد بودن بعد از بین رفت

سلام عزیزم مرسی یعنی مشکلی نداره 

بزای پسرای شمام آزمایش نوشتن

خدا رو شکر نگران نباشین بعضی نوزادها  بعد خوب شدن هم صورتشون کمی زردی  میزنه  به آرما ...

اخه اینجا روستاست آزمایشگاه نداریم قراره یکشنبه بریم ازش بگیریم لطفا دعا کن چیزیش نباشه

سلام عزیزم مرسی یعنی مشکلی نداره  بزای پسرای شمام آزمایش نوشتن

نه بابا.اره برای پسر اولیم نوشت شوهرم نذاشت بدم بردم پیش ی دکتر دیگه تغذیه ای رعایت کردم سر ۵ ردز اومد پایین تقریبا نزدیک ۵۰ روز بود.سر دومیم همین طوری شد ۴۰ شو رد کرد برای رفلاکس بردم دکتر گفت چرا زرد ازمایش ادید گفتم اقای پسر اولمم اینجور بود گفت خب هیچی ارثیه.تا دوماهگی کامل خوب میشه ک برای بعد چهل ردزش ب طور چشمگیری کم شد بعدم یواش یواش از بین رفت.ولی تو ازمایش و بده ک خیالت راحت بشه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
نه بابا.اره برای پسر اولیم نوشت شوهرم نذاشت بدم بردم پیش ی دکتر دیگه تغذیه ای رعایت کردم سر ۵ ردز او ...

خیلی ممنون یکم خیالم راحت شد خداکنه دختر منم چیزیش نباشه

خیلی ممنون یکم خیالم راحت شد خداکنه دختر منم چیزیش نباشه

مطمئن باش چیزیش نیست خودت تغذیه ای رعایت کن.روغن حیوونی کاچی نخور.نوشابه نخور شیرینی قنادی نخور.کاکائو نخور.عرق شاطره و کاسنی بخور.ب بچه قطره بیلی ناستر بده.