2777
2789
عنوان

اگه خیانت ببینید وباردارم باشید چیکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 83 پست
بهترین انتقام همینه نادید بگیریش طلاق دردی دوا نمیکمه مخصوصا اونی که به پاهاش زنجیر بچه زدن مرد خی ...

بخدا منم شوهرمو به چشم حمال و راننده و ... می بینم

دیگه براش دل نمی سوزونم.واسه خودمو بچه ها خرج می کنم.

خیانتش با کسی نبود،یه چیز دیگه بود .کلی رفت رو اعصابم ،اونم تو بارداری.به روش نیاوردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا منم شوهرمو به چشم حمال و راننده و ... می بینم دیگه براش دل نمی سوزونم.واسه خودمو بچه ها خرج می ...

الان دیگه خیانت نمیکنه؟یعنی باوجودی ک محلش نمیدی و....

منوهمسرمو نی نیمون

صبر می کنم بچه ام دنیا بیاد بعد فکر می کنم ولی نمی بخشم،،نمی شه هر کی هر کاری خواست بکنه بعد با یه ببخش و بخشیدم تموم شه بره.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
ن یعنی میگم باوجودی ک محلش نمیدی دیگه الان خیانت نمیکنه؟

نه

بکنه دیگه برام مهم نیست.منکه قصد ازدواج مجدد ندارم.تا وقتی بخواد خیانت کنه بچه هامو بزرگ میکنم.پشتوانه مالی خوبی هم دارم.دنبال اینم نیستم ببینم خیانت کرده یا نه.چون دیگه اصلا برام مهم نیستش

چیزی که ازش دیدم کل وجودمو سوزوند

بخدا منم شوهرمو به چشم حمال و راننده و ... می بینم دیگه براش دل نمی سوزونم.واسه خودمو بچه ها خرج می ...

حقشه اینطوری خودتم راحتی وقتی وابسته باشی عذاب میکشی اما آدم حسابش نکنی مرگشم برات مهم نخواهد بود

حقشه اینطوری خودتم راحتی وقتی وابسته باشی عذاب میکشی اما آدم حسابش نکنی مرگشم برات مهم نخواهد بود

کاری که کرده حتی روم نمیشه بگم.می فهمی ادم باید اونقد سوخته باشه حتی نتونه کار طرف رو پیش کسی بگه‌

مرگ هیچ کس رو نمی خوام،ولی این زنجیر وابستگی وقتی کنده میشه.بهتر و با چشمهای باز میتونی تصمیم بگیری

صبر می کنم بچه ام دنیا بیاد بعد فکر می کنم ولی نمی بخشم،،نمی شه هر کی هر کاری خواست بکنه بعد با یه ب ...

همش میگم من خواستم این بچه بوجود بیاد چیکارش کنم بعدا آخه،دلم نمیاد طوریش بشه.ولش کنم بی مادرمیشه مسئولم دربرابرش.از طرفی حتی دلم نمیخواددیگه نگاه شوهرمم بکنم چه برسه ب بخشش

منوهمسرمو نی نیمون
همش میگم من خواستم این بچه بوجود بیاد چیکارش کنم بعدا آخه،دلم نمیاد طوریش بشه.ولش کنم بی مادرمیشه مس ...

درسته،،هیچ وقت که نمی شه بخشید فقط می شه کنارش زندگی کرد و گذروند.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
نه بکنه دیگه برام مهم نیست.منکه قصد ازدواج مجدد ندارم.تا وقتی بخواد خیانت کنه بچه هامو بزرگ میکنم.پ ...

من چیکارکنم دیگه

یبار قبلا جداشده بودم این ازدواج دوممه.غصم ازاینه.دوم ازاینکه پدرمادرخوبی ندارم کاش یکی میفهمید من چی میکشم شوهرم وقتی اومدخواستگاریم گفت من پشت وپناهتم ازاین ب بعد اینم ک ازاین.بی کس و درموندم خودمم وخدا و این بچم.مردم باردارمیشن انقد دلشون خوشه منم همش گریه و ناراحتی بمیرم برا بچم

منوهمسرمو نی نیمون