2777
2789

کسی اطلاع داره بگه 

ساعتی منظورم نیست 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

دوره‌ای نیست جلسه‌ایه. شهرای مختلفم متفاوته

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره‌ای نیست جلسه‌ایه. شهرای مختلفم متفاوته

میدونید معمولا از چندشروع میشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

دوره ای نیست ما جلسه ای میریم حدود چهار ساله 

کارش خوبه؟‌ انلاین بصورت چت هم درمان میکنه؟‌

جلسه ای چقد میگیره

به خانم ارشد جلسه ای ۴۵ دقیقه ای ۳۰۰ هزار

دکتر روانپزشک ویزیت معمولی در حد دارو ۱۷۰ هزار

روانپزشک برای روان کاوی ۳۰ دقیقه ۹۰۰ هزار

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
میدونید معمولا از چندشروع میشه 

هر روانشناس و هر شهری متفاوته. مثلا تو شیراز روانشناس هست ۴۰ دقیقا ۲۰۰ می‌گیره یکی هم هست ۳۵۰ 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
کارش خوبه؟‌ انلاین بصورت چت هم درمان میکنه؟‌

دکتر آنلاین به درد نمیخوره باید از نزدیک حرکات رو ببینه چون بدن ها واکنش داره 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂