2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منابع کنکور زبان زیاد نیستند که سردرگم بشی معروف ترینش زبان تخصصی شهاب اناریه اونو بخون  سطح ص ...

در حد همین کتابای مدرسم بلدم 

تاحالا کلاس نرفتم به اون صورت

من دادم 

منم هیچی بلد نبودم حتی سال آخر تک ماده قبول شدم اما یبار به این نتیجه رسیدم که منم میتونم همه میگفتن نمیتونی و تحقیرم میکردن پول نداشتم کتابش بخرم و کلاس برم با پس اندازم کنکور ثبت نام کردم همه بهم میخندیدن فقط میخواستم به بقیه ثابت کنم من میتونم ولی هیشکی جدیم نگرفت اما وقتی نتایج اومد همه شوکه شدیم بخصوص خودم وقتی به کارنامه نگاه میکردم و اشک می‌ریختم همه چی سر جاش بود من ریده بودم و هیچی قبول نشدم همه راست میگفتن

در حد همین کتابای مدرسم بلدم  تاحالا کلاس نرفتم به اون صورت

خب به نظرم کنکور زبان زیاد برا شما مناسب نیست

چون برا افرادی که سطحشون خیلی بالاتر هست هم سخته

و معمولا قبولیاشم کمه ممکنه هیچی نیاری یا اگه بیاری درسای دانشگاه رو چطور میخوای پاس کنی؟ 

کدوم آموزشگاه برم کلاس که قیمتش مناسب تر باشه؟ 

به نظرم کلاس نرو الان با یوتیوب میتونی همشو یادبگیری اموزش همه ی این کتابارو تو یوتیوب بزنی میاره جز کتاب اناری که اونم خودت بخون من کلا مخالف کلاسم من5سال کلاس رفتم نتیجه نداد از وقتی خودم خوندم پیشرفت کردم ولی حالا اگه خواستی کلاس بری همه جا قیمتا بالای 500ترمی اموزشگاه کانون خوبه

خب به نظرم کنکور زبان زیاد برا شما مناسب نیست چون برا افرادی که سطحشون خیلی بالاتر هست هم سخته و م ...

علاقم زیاده و در کل ادم درسخونی هستم، یعنی نمیتونم برسم به کنکور؟ دیره برا شروع کردن؟ 

علاقم زیاده و در کل ادم درسخونی هستم، یعنی نمیتونم برسم به کنکور؟ دیره برا شروع کردن؟ 

خب پس بشین حسابی بخون 

آموزشگاه زبان هم برو بگو می‌خوام برا کنکور آماده بشم طبق تیپ سوالات کنکور آموزش بده 

کتاب شهاب اناری و نمونه سوالات سال های قبل رو هم بخون