زبان اسم کتابش اناری دیگه کتابی نمیشناسم کنکورای سال پیشم بخون در کنارشم کلاس زبان بگیر ولی پیشنهاد من سلف استادیه کتاب american english files oxford word skills grammar in use
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم هیچی بلد نبودم حتی سال آخر تک ماده قبول شدم اما یبار به این نتیجه رسیدم که منم میتونم همه میگفتن نمیتونی و تحقیرم میکردن پول نداشتم کتابش بخرم و کلاس برم با پس اندازم کنکور ثبت نام کردم همه بهم میخندیدن فقط میخواستم به بقیه ثابت کنم من میتونم ولی هیشکی جدیم نگرفت اما وقتی نتایج اومد همه شوکه شدیم بخصوص خودم وقتی به کارنامه نگاه میکردم و اشک میریختم همه چی سر جاش بود من ریده بودم و هیچی قبول نشدم همه راست میگفتن
به نظرم کلاس نرو الان با یوتیوب میتونی همشو یادبگیری اموزش همه ی این کتابارو تو یوتیوب بزنی میاره جز کتاب اناری که اونم خودت بخون من کلا مخالف کلاسم من5سال کلاس رفتم نتیجه نداد از وقتی خودم خوندم پیشرفت کردم ولی حالا اگه خواستی کلاس بری همه جا قیمتا بالای 500ترمی اموزشگاه کانون خوبه