2777
2789
عنوان

انگار ک دلشون نمیخاد ما بریم

157 بازدید | 9 پست

عمم با شوهرش پسرش و دختر عمم( ک البته شوهر داره اما نیومده) اولین باریه ک اومدن تهران 

اومدن خونه عموم ک از ما دو ساعت فاصله دارن ینی عمم اومده خونه برادرش 

برای خریدن ماشین برای پسرش اومدن تهران 

حالا دختر عمم زنگ زده ک پاشین بیاین اینجا 

منم گفتم خب شما بیاین گفت ک ما نمیتونیم شاید شب برگردیم چون (باباشم خیلی گند اخلاقه معلومه نمیاره)

ماهم تازه داریم خونه میسازیم و شوهرم داره کار میکنه 

شوهرم گف اسنپ بگیرم شما برین 

حالا دختر عمم زنگ زدم گف اگ محمد راضیه بیاین 

گفت اسنپ چقد میشه گفتم ۳۰۰تومن میگ وای پس نیاین 

انگار ک دلشون نمیخاد ما بریم 

چیکااار کنمممم 

گفت فردا هم میخایم بریم گردش 

نکنه ما هم بریم اونجا با یچه هام وبال گردنشون بشیم 

توروخدا برم یا نه

شاید فکر جیب شمارو کرده و گفته نیاین

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که حرف نزدیم و نمیشناسیمشون خودت باید با توجه ب شناخت و لحن حرف زدنش بفهمی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

برو عزیزم بخاطر هزینه گفته نیایین دیدن فامیل روحیه آدمو خوب می‌کنه

بچه ها من یه آرزوی خیلی‌ بزرگ دارم میشه برام صلوات بفرستید و دعام کنید خواهش میکنم 🙏 خیلی دلم می‌خواد به آرزوم برسم خیلی‌ تلاش کردم خدایا خودت کمکم کن بعد تو یاوری ندارم همه پارتی من تویی دستمو بگیر منو به خواستم برسون 🙏🙏🙏🙏🙏