2777
2789
عزیزم برات اومده که فقط باید صبر کنی دو نفر هم میبینم از اعضای خانواده ات که خیلی نگرانت هستن مشکل ...

لطفا برای منم بگیر حالم اصلا خوب نیست

من کی وضعیت مالیم خوب میشه و به درامد و پول میرسم؟ 

دختر ترک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4سال دیگه

میتونی ب من بگی کِی ازدواج میکنم؟؟ 

و با همونی ک باهاش در ارتباطم هست؟؟🥺 

خیلی دوسش دارم.... دوسم داره اونم؟؟؟ فامیلیش محبوب هست...

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
عزیزم برات اومده نیتت سخت اتفاق میوفته اما با توکل به خدا در نهایت شکل میگیره شکر خدا نمیکنی خدا رو ...

دوستم خواهش ميكنم جواب منم بده ، برات صلوات ميفرستم 

بنظرتون كار شوهرم درست ميشه بره خارج كشور 

ميگه بيا باهم بريم 

من نميخوام به اين زوديا برم 

مثلا ٤-٥ سال ديگه ميخوام برم 

نه الان 

بنظرت كارش درست ميشه

من نگران دينم هم هستم ، دوست دارم جايي برم كه خودمو شوهرم هم بتونيم پاك بمونيم 

میتونی ب من بگی کِی ازدواج میکنم؟؟  و با همونی ک باهاش در ارتباطم هست؟؟🥺  خیلی دوسش دار ...

@morabiii  

توروخدا اومدی ب منم اینارو جواب بده .... 

فامیلیش محبوب هست... 

بگو باهم ازدواج میکنیم آیا؟ چه زمانی

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
عزیزم نیت کردم وضع مالیمون چطور پیش میره؟الان وضعمون اصلا خوب نیست 💔خودم آزمون قبول میشم ؟

عزیزم پیامم دیدی ج بده💔 باردارم نگران آینده بچمم هستم 💔 شوهرم سر یه اشتباه همه داراییمون ب باد داد ینی خانوادش بالا کشیدن همشو💔خیلی خیلی ناراحتم نمی‌دونم چیکار کنم با این وضع به نظرت وضع مالیمون درست میشه ؟ من آزمون رو قبول میشم ؟

لطفا برای منم بگیر حالم اصلا خوب نیست من کی وضعیت مالیم خوب میشه و به درامد و پول میرسم؟ 

برای شما اومده که انقدر حسرت نخور و انقدر ذهنت رو درگیر این ماجرا نکن و عجله نکن موقعیت بهتری پیش رو داری

خیلی داره تاکید میکنه که ناراحت نباشی و غم رو به دلت راه ندی و حسرت نخوری میگه زندگی ارزش حسرتی که داری میخوری رو نداره

به فردی داره اشاره میکنه که دقیق ازش ویژگی نگفته تنها ویژگی که ازش اورده میگه عهد شکنه و فریبکاره و بهت نزدیک شده قصد خرابکاری داره و جای دیگه ایی هم میبینم که باید از ادم های که یا قلیون یا سیگاری هستن دوری کنی برات بهتره

ولی در کل مکرر تاکید داره که تو داری بیش از اندازه حسرت میخوری

من حس ششم ندارم اما از نظر قرانی میتونی نیت کنی برات جوابشو بگم

میشه بگین عمر پدر من کوتاهه یا بلند؟

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂