2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش ادامه میدی تهش به چیزهای خوب ختم میشه

مرسی عزیزم ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
نیت کردم کی ازدواج مکنم تو رو خدا واسم بگیر

عزیزم برات اومده نیتت سخت اتفاق میوفته اما با توکل به خدا در نهایت شکل میگیره

شکر خدا نمیکنی خدا رو بیشتر شکر کن و اینکه برای این نیتی ک کردی باید به درجه ایی از امادگی برسی که اگر تو این مسیر برات مشکل به وجود اومد ناراحتی یا مسئله ایی شکل گرفت نا امید نشی ادامه بدی  

بچهای خوبی رو برات میبینم

از لحاظ روحی عصبی هستی اما صادقی 

یه خوابی میبینی که بعدا برات اتفاق میوفته

خدا خیرت بده  می تونین‌ واسه منم بگیرین؟ بدهی های همسرم کی تموم میشه

عزیزم برات اومده که فقط باید صبر کنی دو نفر هم میبینم از اعضای خانواده ات که خیلی نگرانت هستن

مشکل شما فقط با صبر حل میشه در عوض آینده روشنه

عزیزم زمان ازدواجم ؟ و اینکه بین دانیال ، حمید و سعید کدومو انتخال کنم مطمئن تره؟

عزیزم من جزئی نمیتونم جواب بدم کلی جواب میدم اسامی در قران نمیاد که بهت بگم اما اگر میخوای نیتت رو کلی بگو برات بگیرم