2777
2789

بچها من سزارین میخام بشم اختیاری. بعد دکترم تاریخ بم گف ک سراون تاریخ برم بیمارستان ولی نامه نداد گف برو بگو میخام سز شم حتی گف نگو دکتر گفته باید سز شی. چرا علتش چیه ینی؟؟؟ نباید نامه بده ینی؟ درضمن بیمارستانم خصوصیه قبول میکنه خودم بگم میخام سز شم ولی چرا دکتر اینطور گف نامه هم نداد؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخوای از بیمه تکمیلی استفاده کنی حتما باید پزشک نامه بده که شما نیاز داری سزارین بشی در غیر اینصورت اهمیتی نداره.

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
اختیاری فکر نمی‌کنم دیگه احتیاجی به نامه باشه چون سزارین اجباری که نیست

خب بعد اگه بفهمن اختیاریه ک بیمارستان ازاد حساب میکنه من با دکتر طی کردم یچی بگو ک بیمه بده ولی کاری نکرد

اگر بخوای از بیمه تکمیلی استفاده کنی حتما باید پزشک نامه بده که شما نیاز داری سزارین بشی در غیر اینص ...

اره میخام حتما حتی بهش گفتم میخام بیمه بده پولو گف یچیزی مینویسم ک بیمه بده. ینی میخاد تو بیمارستان یچیزی بگه؟