2777
2789

سلام .وقت بخیر

بنده معلم هستم و مدرک کارشناسی دارم 

برای استاد دانشگاه شدن از کجا باید شروع کرد.امسال که جا موندم برای ثبت نام ارشد 

ولی از الان میشه بگید چیکار کنم 

آیا به زبان دوم نیازه؟

مقاله ؟؟ کتاب؟

چه رزومه ای میخواد

ازمونش به چه شکله چی باید بخونم؟

ممنون میشم اطلاعاتتون رو به اشتراک بذارید

که چی بشه؟ واسه کلاسش؟ به زحمتش نمی ارزه باید دکترا ی دانشگاه خیلی خوب قبول شی و کلی مقاله هم بدی

اونم استاد دانشگاه الان اشباعه خیلی بعیده بگیرن. معلمی خیلی راحت تره 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای استاد دانشگاه شدن مگه نباید دکترا داشت

نه باارشدم میشه

اسی فک نکنم کارشناسی تنهاکافی باشه،،ارشدو بگیر

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

باید

۱_ کارشناسی ارشد ‌و دکتری داشته باشید

۲_ مدرک تافل دکتری یاmsrtداشته باشید

۳_ زیاد کار پژوهشی کرده باشید و مقاله داشته باشید

۴_ برای هئیت علمی شدن ثبت نام کنید و مصاحبه.....

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
ما استادمون فوق دارع و داره دکترا هم میخونه پس چجوری استاد شده؟

هیات علمیه؟ بعیده هیات علمی باشه اگرم باشه قدیمیه الان عمرا نمیگیرن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نه باارشدم میشه اسی فک نکنم کارشناسی تنهاکافی باشه،،ارشدو بگیر

ابدا نمیشه اون مال فدیم بود الان کلی دکترا هستن که بیکارن دیگه هیچ دانشگاهی ارشد نمیگیره

ابدا نمیشه اون مال فدیم بود الان کلی دکترا هستن که بیکارن دیگه هیچ دانشگاهی ارشد نمیگیره

ولی جاری من باارشد تدریس میکنه دانشگاه

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
آخه استادی چیه معلمی صد شرف داره ما آشناهامون از درد بی کاری استاد شدن

البته دیگه تو سرشون نزن. استاد دانشگاه شدن به شدت سخته و اون بیچاره ها کلی سختی کشیدن تا بشن ولی ارزش نداره به اندازه زحمتشون پول نمیگیرن. حدااقل تو دانشگاه دولتی پوستشون کنده میشه دانشگاه ازاد نه