یه تایپکت زدم اینقد هم ناراحت بودم توجه نکردم کیه وچی میگه ولی واقعا متاسفم برای بعضی از مردا که ارزش تاسف خوردنم ندارن اگه اینجور افرادی نباشن میشه چن لحظه بیایی تو این سایت درد دل های رو که نمیشه به عزیزانت گفت اینجا بگی واقعا متاسفم
من از طرف همه آقایون از شما معذرت میخوام خواهر من تو مجازی میان سرگرم بشن همجوری آدم هست خودتو ناراحت نکن بخدا همه مشکلات خودشون رو دارن اون آدم هم یه بدبخت بیش نیس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از طرف همه آقایون از شما معذرت میخوام خواهر من تو مجازی میان سرگرم بشن همجوری آدم هست خودتو ناراح ...
نه میدونی چیه من مشکلم ترسیدنم بود اینکه تنهام اینکه برقا رفته اینکه باعث شدم بچه هام با ترس بخوابن بعد یه بی فرهنگی میگه بیا باهم حرف بزنیم منم اونقد حالم خراب بود که نفهمیدم مرده زنه بعد که اومدم عقب خوندم دیدم مرده واین نهایت بی شرمی