2777
2789

یه چیزی بگم شاید باور نکنی ولی حقیقته یه بار رفتیم خونه ی یه نفر کلی کمکش کردیم وسایل هاشو چیدیم بعد همسرش گفت بلند شو غذا حاظر کن آخه....خانومه گفت بذار بلند شم ببینم مرغ ها تخم گذاشتن بیارم براتون مرغ ندارن ها بی‌شعور با کنایه این حرفو زد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بگو ک بار آخر بود و دیگه نرفتی کمکش😢

همین آدم یه بار با   کتری آب آورد گذاشت سرسفره خونه ی خودش نبود ها برگشت گفت آدم زیاده منم با   کتری آوردم کلا بیشعوربوده از اول بعدا دست وپا درآورده

زنعموم من که یادم نمیاد مامانم تعریف میکنه عموم اینا و بابابزرگم اینا خونه‌ی ما بودن عید بوده باباب ...

کجاش عجیب بوده ؟

مهمون سر زده بودین دیگه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مادرشوهرم مهمون دعوت میکنه بعد سر سفره از برنامه رژیم دخترش میگه که باید فقط ۵ قاشق برنج بخوره اینا برای سلامتی خوبه چه اشتباهی میکردیم قبلا برنج می‌خوردیم اونهمه ... برنج ینی شکر داری میخوری ینی سم وارد بدن میکنی سس کبد چرب میکنه گوشت برای سن ما افتضاحه ...‌

آخه زنک برای چی سفره انداختی لعنتی

یه دوستی  با اصرارررر دعوتم کرد هی  بهانه می‌آوردم

آخرش  گفتم زشته قبول  کردم

رفتم خونشون با کادو

سر  ناهار یه سفره انداخت تو آشپزخونه! یه قابلمه کوچیک از اونا که برا سیسمونی نوزاد میذارن اش  سر بدون کشک با یه تیکه بربری گذاشت وسط  بازیه لیوان آب  از شیر  گفت بفرمایید

من دوسه قاشق  خوردم به زور  گفتم ممنون خیلی  خوشمزه بود

بعد یه شیشه مربا آورد با بربری  نون و مربا خورد

به شوهرم مسیج دادم که زنگ بزن بگو کار واجبی پیش اومده منو بیار بیرون از اینجا

یه دوستی داشتم دوران دبیرستان همیشه میومد خونمون ناهار بعد میگفت یه روز من دعوتت میکنم خلاصه از این ...

نداشتن یا خسیس بودن ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻