2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=320058596]زنعموم من که یادم نمیاد مامانم تعریف میکنه عموم اینا و بابابزرگم اینا خونه‌ی ما بود ...

کلا عادیه تو خانواده ما اونا هم بخوان برن خونه بابابزرگم اینا همینجوریه که خودشون زنگ میزنن میگن ما داریم میاییم

رفت و آمد هم تا اونجایی که من یادمه کم نبود بینشون تا همین یکی دوسال اخیر

حالا چرا اونموقع اینجوری شده رو نمیدونم

شاید هم چیزی تو خونه نداشتن یا هم اونموقع واسش عادی نبوده چمیدونم🤷‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب چرا با خواهرت رودربایستی کردی میگفتی معلومه که غذا میخورم یعنی یه لقمه ناهار  نمیخوای به ما ...

خودشم همینو‌ گفت،گفت فک میکردم انقد باهم راحتیم که تو نخوای تعارف کنی و بگی نه نمیخوام. ولی تو این مورد من زیادی حساسم، یبارم شوهرم خونه خودمون بود من خونه مامانم قرار بود شب بیاد دنبالم گفت شام‌ نخوری بریم بیرون شام بخوریم. بعد که اومد دنبالم دم رستوران گفت شام خوردی گفتم آره😐بعدا که رسیدم خونه تخم مرغ خوردم‌ کلی باهام دعوا کرد😂

نمیدونم چرا هیچ جا حساس نیستم، تو این یه مورد زود بهم برمیخوره

خودشم همینو‌ گفت،گفت فک میکردم انقد باهم راحتیم که تو نخوای تعارف کنی و بگی نه نمیخوام. ولی تو این م ...

ای بابا ...حالا من تو‌همین یه مورد اصلا حساس نیستم غذا هم خورده باشم واقعا. ازم بپرسن غذا خوردی میگم نه..از بس که شیکموئم 😂😂😂😂😂