2777
2789
چه خاله عفریته ای ...حالا چه اشکالی داشت عروسی می‌رفتید؟چرا نمی‌خواست شما برید عروسی؟

یه بار زایمان کرده بود من ومادرم رفتیم پیشش خودشم چون زائو بود بچه هم مریض بود یکیمون به خاله ام یکیمون هم به بچه رسیدگی کردیم بعد ۳روز زحمت وبی خوابی شوهرخاله ام گفت چرا دوتادوتا همراه موندین من پول دوتا همراه دادم ‌‌‌‌‌......اینم تشکرشون بود همین اندازه بافرهنگ!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش امکانشوداشتم میاوردمش پیش خودم ....یا اینکه یه مکانی باشه مراقبت کنه از اینجور بچه ها

بآور کن بغض کردم برا بچه .. دلم برا دخترداییت کباب شد بخدا...رها نکنید بچه رو گناه داره ...مامانش کجاست ؟

بآور کن بغض کردم برا بچه .. دلم برا دخترداییت کباب شد بخدا...رها نکنید بچه رو گناه داره ...مامانش کج ...

مامانش آدم خوبی بود ولی نتونست با داییم بسازه مشکل از دایی من بود طلاق گرفته ۹سالی میشه بچه رو نخواست از اولش ...اونم ازدواج نکرده ولی چه جوری تونست از بچه ی شیرخوارش دست بکشه

الان چی ؟اصلا بچه رو نمیبینه؟

اصلا ....طفلک بچه به مامان من میگه عمه تو مامان منی ما بزرگش کردیم ولی الان چون یه نره خر خونمون داریم منظورم داداشمه دیگه نمیشه اونجا بمونه...تا وقتی بابام زنده بود مثل بچه ی خودش ازش مراقبت میکرد

باورت نمیشه کل خانوادشون سمی هستن حتی مادر و برادرم نمیدونم چی شده من سالم در اومدم از اونجا   ...

ای جاانم 😍...انشاءالله همواره همینطور پر از انرژی مثبت باشی عزیزم 🥰🙏

اصلا ....طفلک بچه به مامان من میگه عمه تو مامان منی ما بزرگش کردیم ولی الان چون یه نره خر خونمون دار ...

ای جاان😥....خدا پدرتو رحمت کنه🙏 ... ان‌شاءالله خدا برای اون بچه هم بسازه 🙏برا عاقبت بخیری دخترداییتون و تمام بچه های طلاق آیت الکرسی میخونم