2777
2789
عنوان

من در مورد کبد چرب اطلاعات مى خوام.

7329 بازدید | 23 پست
همسرم چند روز پیش آزمایش داد کبدش چرب بود. البته برادرش هم کبد چرب داره حالا من باید چکار کنم که از این وضعیت خلاص بشه؟! ٣٠ سالشه کارشون هم با سرب خیلی زیاده لوستر و ساعت شمعدون مى سازن چاق هم نیست فعالیت بدنیش هم متوسطه غذاى چرب و فست فود هم ندرتا مى خوریم من حس مى کنم علتش ژنتیک و اثر سرب روى کبده حالا لطفا شما منو راهنمایی کنین عزیزان
یکی از فانتزی هام اینه که اسم کاربریم klhggjlhggdghjkvfg باشه بچه ها میخوان تو تاپیک ها صدام کنن راحت باشن
هر روز ورزش بلا استثنا بعضیها چاق نیستن ولی چاقی کمربندی دارن شام فقط سالاد و میوه گوشت و غذای سرخ شده هم حذف کن کلا خیلی رژیم غذاییش سخته ولی مجبوره. کدو و هویج و مرغ ابپز کن . کدو عالیه کدو رو توی ماست رنده کن خورشت کدو درست کن هر روز ناشتا عرق کاستی با خاک شیر بخوره عرق کاسنی و شاتره خیلی خوبه گرمی رو حذف کن از غذاش
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم کبدچرب داره واقعانمیدونم چیکارکنم چون من توغذاهام فقط روغن کنجدوزیتون استفاده میکنم ومراعات همه چیزومیکنیم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
اب بزار بجوشه بعد بریز تو استکان بزار سرد شه ولرم رو به خنک که شد لیمو سنگی ببر بریز توش بعد همون طوری ولرم قبل غذا بخوره قبل هروعده.میگن خیلی تاثیرداره
دخترم همه ی داراییم تو این دنیای بزرگه...
شوهر من ورزشکاره قد و وزنش کاملااا متناسبه . ولی کبدش چرب گرید 1 بود تو سونو آزمایش سالم بود با اینحال رژیم رو رعایت کرد ظرف 4 ماه برطرف شد راستی ویتامین ای 400 هر روز بعد از ناهار هم بخوره
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
شوهرمن هروزوهرشب بایدپختنی بخوره ....سالاد. .....که فقط براکنارغذاقبول داره. ...ورزشم که انقدرگرفتاره بهش فکرم نمیکنه
بنت الهدی شوهر من خیلی شکم پرسته عاشق غذای بیرون و غذاهای خوشمزه ولی وقتی پای سلامتیش وسط باشه هر روز نون و ماستم باشه میخوره غر نمیزنه😁
والا شمیم باورت نمیشه من ازدواج که کردم شوهرم فقط پلو خورشت میشناخت. غذاهای اصیل پر گوشت و سرخ شده ولی الان دوساله شام نمیخوره. بجاش ما روزی دو سه کیلو میوه میخوریم😁 و سالاد. عادت کردیم بجای شام اوایل شام نون و پنیر و گوجه یا سبزی میاوردم که دکتر بهم گفت پنیر هم بخاطر چربیش برای کبد چرب مضره البته تو وعده شام. فقط صبحانه مجازه
مانتراشوهرمن همیشه میگه من ازبچگی بزرگترین دلخوشیم خوردن غذای خوشمزست. ...شبافقط به عشق شام خوشمزه سرپام 😕اگه یه شب غذابدطعم بشه فقط حکم طلاقمونمیده تاخودفرداش باهام سرسنگینه