2777
2789
عنوان

من در مورد کبد چرب اطلاعات مى خوام.

| مشاهده متن کامل بحث + 7332 بازدید | 23 پست
کارت سخته. برای کبد چربی که ازمایشش هم مشکل داشته باشه یکسال رژیم لازمه. بعرش هم باید رعایت کنه. خیلی دیر جواب میده ولی لعنتی بد کوفتیه خداینکرده نباید پیشرفت کنه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بعدم میگه من جدوآبادم جونشو روشکمشون گذاشتن منم عین اونا.......فقط تنهاکاری که تونستم بکنم همینه که تامیشه غذای سرخ شده وپرچربی درست نکنم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمن هم کبد چرب گرید 1 داره. دو ماهه که تمام کارهایی که مانترا گفت رو انجام میدم براش، خودش هم از بس که ترسیده بود یه قطره روغن نمیخورد. اصلا شام نمیخورد فقط سالاد و میوه. دکترش گفت فقط سبزیجات بخور. نون و برنج تعطیل. شنبه آزمایش داده، قراره امروز جوابش رو بگیره. نمیدونم الان بهتر شده یا نه. یه قرص گیاهی هم با هر وعده غذا میخورد. اسم قرصش لیورگل بود
من به موفقیت، سعادت و سلامت روز افزون تک تک اعضای خانواده ام ایمان دارم.
دوستان شوهر منم کبدش چربه از پارسال که آزمایش داد آنزیم های گبدش که باید بین 5 تا 40 باشه برای شوهرم 200 بود ما واقعا ناامید بودیم تا اینکه پیش دکتر خدمت رفتیم ایشون 3تا قرص داد که باعث شد الان آنزیم های کبدش از 200 به 60 برسه البته دکتر پرهیز غذایی هم داد چون همسر من تری گلیسریدش هم بالا بود نون و برنج و سیب زمینی به طور کامل حذف کرد البته شوهر من دستو پا شکسته رعایت کرد ولی امروز که جواب آزمایششو دیدم همش برای آقای دکتر خدمت دعا می کنم
دوستان شوهر منم کبدش چربه از پارسال که آزمایش داد آنزیم های گبدش که باید بین 5 تا 40 باشه برای شوهرم ...

گوشت قرمز و لبنیات پر چرب هم باید قطع بشه من تحت نظر دکتر هومن هوشنگی بودم برای درمان خیلی رژیمی که داد خوب بود هم شکمم آب شد هم مشکل کبدم کاااملا حل شد. 

والا شمیم باورت نمیشه من ازدواج که کردم شوهرم فقط پلو خورشت میشناخت. غذاهای اصیل پر گوشت و سرخ شده و ...

سلام مانتراخوبی 

یسوال دارم میشه اگ میدونی بگی بهم 

من شوهرم ۴۳سالشه چاقی دورشکم داره ولی چربی وقنداین چیزانداره ازمایش انزیمای کبدیش  alsوaltنرمال ولی بیلیروبین توتالش ۱.۵هست ک نرمااش تا۱.۲

بیلیروبین ایندایرکتشم ۱.۲هست ک نرمالش تا۱.۱

سونوی کیدهم هنوزندادهفته بعدمیره 

فقط س سال پیش ک سونودادنرمال بودانزیماهم هرسال نرمال بودبجزاین موردک گفتم امسال اینطوری شر

میخوام بیینم بیلیروبینم بالاباشه یعنی کبدچربه یانه ی مشکلات دیگس ؟؟.اهاینم بگم تومحردی مثلا۱۵سال هرردزی لیدان الکل میخورد

الان ۱۰ساله ک سالی ۳یا۴بارتومراسمی جشنی میخوره 

میگم اون ۱۵سال مصرف ممکنه اذیت کرده باشه یانه؟؟

بعضیاترسوندن منوخیلی استرس گرفتم بخدا

میشه راهنمایی کنیم 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام مانتراخوبی  یسوال دارم میشه اگ میدونی بگی بهم  من شوهرم ۴۳سالشه چاقی دورشکم داره ول ...

بنظر نمیاد آنزیمای کبدش خیلی هم مشکل داشته باشن.‌ببین سبک زندگی عوض شده همه ما بریم سونو کبدمون حداقل گرید یک هست

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بنظر نمیاد آنزیمای کبدش خیلی هم مشکل داشته باشن.‌ببین سبک زندگی عوض شده همه ما بریم سونو کبدمون حداق ...

اره حق باشماس دقیقابخاطربی تحرکی وغذاهای فست فودی وسرخ کردنی این چیراست 

وخدایی که بشدت کافیست