2777
2789
عنوان

کنکوریا

116 بازدید | 14 پست

بچه ها امروز سایت باز بود منم برای فرهنگیان میخاستم ثبت نام کنم هزینه یکی هم دادم که همون فرهنگیانه اما  موقع ثبت نام حتما باید یه گروه ازمایشی دیگه هم انتخاب میکردم من تجربی انتخاب کردم

الان تو  فرم ثبت نام من زده نوع ازمون فرهنگیان گروه آزمایشی تجربی ولی من یه هزینه دادم نکنه  برم اونجا ازم امتحان فرهنگیان ندن 

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میخوای فرهنگیان شرکت کنی ؟ یا هم سراسری هم فرهنگیان اگر فرهنگیان هم میخوای باید دو تا هزینه پرد ...

هم فرهنگیان هم تجربی اما من یه هزینه پرداخت کردم الان هم این فرم منه نمیدونم والا گیج شدم 

درست ثبت نام کردی عشقم..خب رشتتو زدی تجربی دیپلم درسته.. همون فرهنگیان میدی و تجربی خیالت تخت

مطمنی تروخدا نشه ازم فرهنگیان امتحان نگیرن 

اخه من شنیدم برا تجربی جدا هزینه باید داد برا فرهنگیان هم جدا 

تو فرم ثبت نام زده فقط متقاضی فرهنگیان،  ینی پرستاری و مامایی و اینا میاری نمیتونی بری ، فقط مع ...

یعنی شما میگین درست ثبت نام کردم 

مطمنی تروخدا نشه ازم فرهنگیان امتحان نگیرن  اخه من شنیدم برا تجربی جدا هزینه باید داد برا فرهن ...

سلام ازمون سراسری و فرهنگیان جدا از هم هست باید دو تا مبلغ 218 تومن واریز کنید یعنی 2تا سریال ثبت نام بگیرید

یعنی شما میگین درست ثبت نام کردم 

ببین عزیزم الان کنکور اردیبهشت هم سراسری داره هم فرهنگیان ، شما فقط فرهنگیان رو انتخاب کردی ، حتی رشته خوب دانشگاه دولتی مثل پرستاری بیاری نمیتونی بری ، مگر اینکه گزینه سراسری هم انتخاب کنی

مطمنی تروخدا نشه ازم فرهنگیان امتحان نگیرن  اخه من شنیدم برا تجربی جدا هزینه باید داد برا فرهن ...

بپرس بازم...ولی ت برا فرهنگیان هم بالاخره دیپلم باید وارد میکردی..پستمک چی اومد برات ؟،؟؟