2777
2789
عنوان

طلامو دادم شوهرم آیفون ۱۵ خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 8667 بازدید | 222 پست

آخه مردو چ ب آیفون 

مرد فقط باید نوکیا ۰۰۱۱داشته باشه 

خودت گوشی ۵میلیونی داری 

آنوقت شوهرت ۸۵میلیونی 

قشنگ ساده ایی 

اون سرپرست خانواره ن تو 

اون تأمین کننده زندگی ن تو 

برم آب یخ بخورم اعصابم آروم بشه

خسته از هرچی که بود/خسته از هرچی که هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله طلارو بجز خرید خونه و ماشین دادی دیگه برنمی‌گرده کلی هم ضرر کردی 

من که میگم فروختن طلا حتی برای ماشینم اشتباهه . طلا فقط واسه خونه ارزش فروختن داره

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
یکم بزار  دستش باشه دلش خالی شه بعد با گوشی خودت عوضش کن بگیر واسه خودت

گفت وام میگیرم واست میخرم، اومدیم خونه خواهرش، همش میگف چرا ست نخریدبن، واسه زنت چرا نخریدی، گفتم نمیتونیم برسیم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
اون هم پدرش یکی مثل شوهر اسی بوده فقط فکر دک و پزش بوده شوهرم مجبور شده یه تنه برای خودش زندگی بسازه ...

شوهرم منم از ۱۶ سالگی سرکار رفته الا۳۹ سالشه نصف بیشتر عمرش دوییده همیشه هم فکر آینده زندگی وبچه هامون بوده خداروشکر شرایط خوبی داریم اماا همیشه برام مهم بوده که برای خودش ارزش قائل بشه 

حالا همه مثل هم نیستن...... ولی شوهر منم 4 سال پیش خودم براش قرعه کشی باز کردم و طلا هامو همرو فروخت ...

ماشین فرق داره خودتم ازش استفاده میکنی

ولی آدمی که ماهی ده تومن قسط میده گوشی مدل بالاتر به چه کارش میاد آخه

شوهرم منم از ۱۶ سالگی سرکار رفته الا۳۹ سالشه نصف بیشتر عمرش دوییده همیشه هم فکر آینده زندگی وبچه هام ...

شوهر من ته تغاری بوده، اصلا کار نکرده، کارمند بانکه، ولی استخدام نیس، حقوقی نداره، خیلی اهل گشت و گذار، خوش خوراک، ولخرجه، الانم فقط ب ارث پدری پشتش فرصه، پدرش هواشو داره

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
برای یه وسیله ضروری بله ولی برای خریدن گرونترین گوشی موجود در بازار نه اونم با همه وسایل جانبی

منم برای دخترم خریدم نهایت گفتم می‌فروشیم ،تمام سعی کردم شوهرم ماشین مورد علاقه اش خرید یه مدت استفاده کرد فروخت بنظرم این زندگی وعمر ارزش اینو نداره یه حسرت های ناچیزی رودل آدم بمونه

چرااینو وظیفه مرد میدونیم از خودش بگذره چرازن نباید همچین کاری کنه مگه زندگی مشترک نیست ؟

یا تو ایران زندگی نمیکنید،یامرد هستین یا مجرد وگرنه حرفم واضح بود و قابل فهم بود و چرایی توش در کار نیست