همش میگفت دلم آیفون میخواد، منم گفتم باشه نصف من طلا بدم نصف قسطی بده، ولی رفتیم هم اپل واچ برداشت، هم ایر پاد، فقط ۳ ملیون شارژرش شد، خیلی استرس دارم قسط هاش ماهی ۱۰ ملیون، نمیدونستم اینجوری میشه کلی قسط دیگ هم داریم، کار اشتباهی کردم؟
اون هم پدرش یکی مثل شوهر اسی بوده فقط فکر دک و پزش بوده شوهرم مجبور شده یه تنه برای خودش زندگی بسازه ...
شوهرم منم از ۱۶ سالگی سرکار رفته الا۳۹ سالشه نصف بیشتر عمرش دوییده همیشه هم فکر آینده زندگی وبچه هامون بوده خداروشکر شرایط خوبی داریم اماا همیشه برام مهم بوده که برای خودش ارزش قائل بشه
تو حساب کتاب آقایون چیزی به اسم من به همسرم بدهکارم وجود نداره . نمیدادی طلاتو که حرصم نخوری . این بچه ننه هارو از کجا پیدا میکنید خودتونم لوس ترشون میکنید
شوهرم منم از ۱۶ سالگی سرکار رفته الا۳۹ سالشه نصف بیشتر عمرش دوییده همیشه هم فکر آینده زندگی وبچه هام ...
شوهر من ته تغاری بوده، اصلا کار نکرده، کارمند بانکه، ولی استخدام نیس، حقوقی نداره، خیلی اهل گشت و گذار، خوش خوراک، ولخرجه، الانم فقط ب ارث پدری پشتش فرصه، پدرش هواشو داره
برای یه وسیله ضروری بله ولی برای خریدن گرونترین گوشی موجود در بازار نه اونم با همه وسایل جانبی
منم برای دخترم خریدم نهایت گفتم میفروشیم ،تمام سعی کردم شوهرم ماشین مورد علاقه اش خرید یه مدت استفاده کرد فروخت بنظرم این زندگی وعمر ارزش اینو نداره یه حسرت های ناچیزی رودل آدم بمونه