2777
2789
عنوان

طلامو دادم شوهرم آیفون ۱۵ خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 9500 بازدید | 248 پست
گفت وام میگیرم واست میخرم، اومدیم خونه خواهرش، همش میگف چرا ست نخریدبن، واسه زنت چرا نخریدی، گفتم نم ...

وای ببخشید شما تو زندگی فکر نکنم پیشرفت اقتصادی کنین مگه اینکه ارث قلمبه ای بهتون برسه 

آخه طلا واسه گوشی 

وام واسه گوشی 😶

تو حساب کتاب آقایون چیزی به اسم من به همسرم بدهکارم وجود نداره . نمیدادی طلاتو که حرصم نخوری . این ب ...

حرص نمیخورم، اهل طلا نیستم والا، فقط میترسم نتونه چک هارو پاس کنه، بعداز اون کلی قسط دیگ داریم

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحال اونای که مردن و این تاپیک رو ندیدن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
یا تو ایران زندگی نمیکنید،یامرد هستین یا مجرد وگرنه حرفم واضح بود و قابل فهم بود و چرایی توش در کار ...

۱۶ سال متاهلم ۳۵ سالمه، شمال ایران زندگی می کنم خودم نه ولی همسرم شمالی باهیچیییی شروع کردیم اما لطف خدا همیشه شامل حالمون بوده ،از سال ۹۶ هم تواین سایتم هیچ وقتم تاپیک نزدم شاید همون فکر کردی مردم ،تواین سایت اکثرا مرد ستیز هستن

خیلی از کسایی ک آیفون دارن به زور خریدن وقتی وضع شونو نگاه میکنی من نمی دونم مردم چرا دارن به این سمت میرن😐فقط دک و پز خالی وگرنه مگه سامسونگ چشه بخدا گوشی به این خوبی من اصلا در قید و بند گوشی نیستم 😐

منم برای دخترم خریدم نهایت گفتم می‌فروشیم ،تمام سعی کردم شوهرم ماشین مورد علاقه اش خرید یه مدت استفا ...

شوهر منم دقیقا همچین تیپ آدمی هست، ولی ان شاءالله نفروشه، بتونه برسه، من خیلی از خود گذشتگی دارم واسه شوهرم

اخه دختر عقلت کجا رفته 

نخند نخند 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خیلی از کسایی ک آیفون دارن به زور خریدن وقتی وضع شونو نگاه میکنی من نمی دونم مردم چرا دارن به این سم ...

اره منم وقتی دستم گرفتم میگم همین گوشی خودم خیلی بهتره

بالاخره کاریه که شده وتموم شدورفت حالاعذاب وجدانت براچیه طلات که برنمیگرده بیخیال 🙂🙂🙂

هم از مامانم میترسم، هم اینک نتونیم قسط هارو برسیم

خوشبحال اونای که مردن و این تاپیک رو ندیدن 

اینجور چیزا به غرور عزت نفس آدما بستگی داره . شوهرمن دوست نداره یکی ی هزاری براش خرج کنه . حتی میگه من ارثی هم نمیخوام . خودمم اینجوریم . بعضیا استاد قرض و قسط درست کردنن 

شوهر من ته تغاری بوده، اصلا کار نکرده، کارمند بانکه، ولی استخدام نیس، حقوقی نداره، خیلی اهل گشت و گذ ...

اوووهههه مشسته ببینه بنده خدا باباش کی فوت میکنه ارث بهش برسه بعد واست طلا بخره😑😑😑😑 آدم یه عمر بچه بزرگ کنه آرزوی مرگشم بکنه

مولاست حسین.... آقاست حسین ...