همش میگفت دلم آیفون میخواد، منم گفتم باشه نصف من طلا بدم نصف قسطی بده، ولی رفتیم هم اپل واچ برداشت، هم ایر پاد، فقط ۳ ملیون شارژرش شد، خیلی استرس دارم قسط هاش ماهی ۱۰ ملیون، نمیدونستم اینجوری میشه کلی قسط دیگ هم داریم، کار اشتباهی کردم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
یا تو ایران زندگی نمیکنید،یامرد هستین یا مجرد وگرنه حرفم واضح بود و قابل فهم بود و چرایی توش در کار ...
۱۶ سال متاهلم ۳۵ سالمه، شمال ایران زندگی می کنم خودم نه ولی همسرم شمالی باهیچیییی شروع کردیم اما لطف خدا همیشه شامل حالمون بوده ،از سال ۹۶ هم تواین سایتم هیچ وقتم تاپیک نزدم شاید همون فکر کردی مردم ،تواین سایت اکثرا مرد ستیز هستن
خیلی از کسایی ک آیفون دارن به زور خریدن وقتی وضع شونو نگاه میکنی من نمی دونم مردم چرا دارن به این سمت میرن😐فقط دک و پز خالی وگرنه مگه سامسونگ چشه بخدا گوشی به این خوبی من اصلا در قید و بند گوشی نیستم 😐
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
اینجور چیزا به غرور عزت نفس آدما بستگی داره . شوهرمن دوست نداره یکی ی هزاری براش خرج کنه . حتی میگه من ارثی هم نمیخوام . خودمم اینجوریم . بعضیا استاد قرض و قسط درست کردنن