2777
2789
عنوان

طلامو دادم شوهرم آیفون ۱۵ خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 9482 بازدید | 248 پست
والا سرزنش کردن رو نمیپسندم ولی خودت فکر کن ببین عاقلانه بوده؟ تجربه میشه واست.همسرت هم باید بزرگ ...

دلم سوخت واسش، میگف همه دارن هعی

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا ببین دخترخالم هرروز از مامان من پول میگیره همش میگه هیچی تو یخچالم نیست بعذ قسطی سر پز دادن به ...

متاسفانه هم چشمی ها گند زده به زندگیا

اگه اهلش نیستید خدارو شاکر باشید 

چون واقعا افت زندگی هست 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

مرد این مدلی ندیدم مگه بچه س که دلش میخواسته

مردک به جای اینکه فکر زن و زندگی و تبدیل زندکی به احسن باشه مثل دختر نونور های ۱۵ ساله ایفون میخواد...فردا هم سرشو با چند تا دختر گرم میکنه

⁦♥️⁩

دقت کردید نصف کسایی که آیفون دستشونه همش با قرض وبدهی هست  که فقط پزشو بدن واز چشم و همچشمی کم ...

اره والا، خیلی میترسم، ماهی ۱۰ ملیون، بدنم میلرزه، کلی قسط دیگ هم داریم

اونایی که هنوز آیفون ایکس دارن از همه پولدار ترن🫴😂  بعدم آیفون ۱۵؟ تو ایران؟ ریجستری چی

ی برنامه میزنن کار میکنه