2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی نامرده

391 بازدید | 21 پست

بچه ها یه مدتی هست قراره اسباب کشی کنیم 

بعد من خودم قبول دارم خیلی بهم ریخته و شلخته شده خونم ولی انگیزه ای ندارم همه انرژی ام رو گذاشتم برای بعد...

با شوهرم سر یه موضوع دیگه دعوا کردیم برداشته از خونه عکس گرفته که به بقیه نشون بده 

توی سطل ذباله گوشیش دیدم حذف کرده بود 

چی بهش بگم ؟ 

ناراحتی من بیجاست ؟ 

خوب من قبول دارم کارم اشتباه بود اما اونم ناراضی نبود از این وضعیت اگه این نامرد نیست پس چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خونه هایی ک قراره اسباب کشی کنن همه شلخته و بهم ریخته هست هزارتا کارتون و وسیله وسط خونه هست  ...

از ظرفهای تو سینک

لباس های که تو اتاق ریخته شده بود عکس انداخته بودم ولی پاک کرده بود ...

چ شوهر خاله زنکی واقعا ک 

والا من تو حابجاییا فقط وسایلمو با کمک همسرم میچینم سبکا رو من تو جابجایی خودش جمع میکنه نمیذاره من دست بزنم بهش رو دادی حتما

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

از ظرفهای تو سینک لباس های که تو اتاق ریخته شده بود عکس انداخته بودم ولی پاک کرده بود ...

خب نه دیگه ظرف نزار بمونه لباسارو هم جمع کن بزار تو ساک چمدون کیسه مردا بدشون میاد از کثیفی 

عزیزم مردا هیچوقت توخونه مرتب نمیگن ممنون ولی توخونه کثیف میگن واااای شلخته تنبل  همیشه سعی کن موقع اثاث کشی اول اشپزخونه رو جمع کنی بزاری ی گوشه بعد رخت ولباسات بشور مرتب کن بزار توچمدون وساکت ی ذره عطرم بزن بو نا نگیرن اینجوری هیچوقت شلخته نمیشی ادم وقتی مرتبه خودش سرذوق میاد

خب نه دیگه ظرف نزار بمونه لباسارو هم جمع کن بزار تو ساک چمدون کیسه مردا بدشون میاد از کثیفی 

درسته!!!!!! میگم قبول دارم کارم اشتباس اما چرا قبلش بهم چیزی نگفت که خونه بهم ریخته هست ؟ تا قهر کردیم رفت عکس انداخت