2777
2789
عنوان

تیک عصبی

3305 بازدید | 15 پست

پسرم تیک داره از خیله وقته الان بیشتر شده بینشو ودهانشو کج میکنه. تند تند پلک میزنه وچند تا دیگه. کسی اینطوری بوده بچش درمان داره. تو خدا اگه درمانی داره کمک کنید دارم دیوانه میشم اینطوری پسرمو میبینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درکت میکنم حال روحی و غمی که تو دلت هست رو تک تک مادرایی که این مشکل برا بچه شون پیش اومده تجربه کردن ، منو همسرم هم دو ساله که به خاطر این مشکل بچه مون واقعا دل شکسته و به قولی پیر شدیم ، ولی از تجربه خودم بهت میگم که اوج این حال بدت همین الان هاست و رفته رفته قبول میکنی و بهتر میشی با بهتر شدن حال خودت بچه ت هم بهتر میشه ، پس ببین چقدر حال روحی شما روش تاثیر داره ، این مسئله ممکنه برا هر کسی پیش بیاد مثل خیلی بیماری ها و مشکلات دیگه ، این تیک هم با گذشت زمان بهتر میشه ، در مورد دارو و دکتر رفتن نظری نمیتونم بدم چون واکنش بدن هر کسی با دیگری فرق داره و اینو خودتون توی دوره هایی که به پزشک مراجعه میکنید کشف میکنید که چیکار کنید  ، ولی چیزایی که تو دراز مدت تاثیرش رو به وضوح میبینی نظم در تایم خواب و استراحت ، پرهیز از بکن نکن و حساسیت به برنامه های درسی ، پرهیز از هر گونه فشار و اجبار در برخورد های بچه و علایق و سلیقه ش ، موقعیت های استرس آور براش ایجاد نکنید و از چنین موقعیت هایی رهاش کنید ، محبت و بغل کردن زیاد و تفریح و بیرون رفتن زیاد مخصوصا طبیعت و خواهرانه بهتون میگم منع کامل استفاده از گوشی حتی برای دیدن تکالیف 

بله من هم بچه ی خودم اینجوری شد هم بچه ی خواهرشوهرم... علتشم هم استرسه بچس... بچه ی خودم وقتی دومی به دنیا امید اینجوری شد اولش فک کردم بچم عیب و ایراد پیدا کرده حتی چشم پزشکی هم بردم هیچیش نبود بعدها فهمیدم تیک پیدا کرده با محبت و گذشت زمان خوب خوب شد.... بچه ی خواهرشوهرمم که بدتر از بچه ی خودم قیافشو هر چند ثانیه یه بار کج و کوله میکرد علت اونم تنش تو خونشون بود مامان باباش همیشه دعوا داشتن و مادره هم بی اعصاب شده بود بچه رو دعوا میکرد واسه بچه ی خواهرشوهرم یه سال طول کشید تا تیکش خوب شد

حتما ببرش پیش یک متخصص خوب توی کلینیک خوب من خودم تیک عصبی شدید داشتم رفتم لورتانورفیدبک درمانی تو ک ...

هر تالار گفتگویی در مورد تیک عصبی باز میکنیم شما داری تبلیغ کلینیک تون رو میکنید، حالمون بد شد ازین حجم تبلیغ مزخرف. اصلا من از دیدن پیام های جنابعالی تیک گرفتم! ضمنا این کلینیک فقط ادعای درمان داره کاش اول رفتار پزشکای خود کلینیک رو درست می کرد بعد به درمان بقیه میپرداختند

دوستان من با سرچ تو رفرنس های خارجی متوجه شدم مصرف ویتامین B2 و B6 میتونه تیک عصبی (یا همون سندروم تورِت) رو کاهش بده. خودم میخام امتحان کنم. ضمنا وقتی یه موضوعی فکرمو مشغول کرده و حرصش رو میخورم پدیدار میشه. 

یه نکته خنده دار اینکه وقتی گوگل سرچ میکنم و در موردش مطالعه میکنم همون وقت قطع میشه. انگار تمرکز روش میکنم استپ میشه.

مهم ترین عامل تشدید کنندش خوردن سردیجات و خود خوریه. 

نشینید پای درد دل دیگران یا فیلم های داراماتیک و یا به بحث های ناراحت کننده و سیاسی که حرص آدم رو درمیاره نپردازید تا تشدید نشود.